Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Σφίγγουν όσο δεν πάει την… θηλιά

Σφίγγουν όσο δεν πάει την… θηλιά - Media
Άρχισε πάλι να μας βαρά τα όργανα το Κουαρτέτο… Από την μία ο Πολ Τόμσεν μας κουνάει το δάκτυλο μέσα από ένα έγγραφο 20 σελίδων όπου ασκεί κριτική για τα τεκταινόμενα του τελευταίου έτους ενώ σημειώνει πως «υπάρχει έλλειμμα εμπιστοσύνης προς την Ελλάδα».

Από την άλλη αξιωματούχος του ESM κατηγορεί στην γνωστή και μη εξαιρετέα εφημερίδα Bild, την Ελλάδα ότι συνεχίζει να παίζει παιχνιδάκια κατηγορώντας την ως υπεύθυνη για την μη πρόοδο των συζητήσεων με την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ, διότι αποκρύπτει σημαντικά στοιχεία.

Το γεγονός ότι...
η χώρα καταρρέει και ότι ο Έλληνας ζει με 420 ευρώ την εβδομάδα , εξαιτίας των capital controls, ενώ από το τέλος Ιουλίου μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου θα πρέπει οι φορολογούμενοι να καταβάλουν 8 δις φόρους στα ταμεία τους όταν τα νοσοκομεία μας είναι υπό διάλυση, δεν τους λέει τίποτα… Εκείνοι το βιολί βιολάκι τους.

Ακούνε μόνο την τσέπη τους... Ακόμη και φωνές όπως του βραβευμένου με Νόμπελ οικονομολόγου Αμάρτια Σεν, ο οποίος παρομοίωσε τη λιτότητα με… δηλητήριο και τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις με το αντιβιοτικό που πρέπει να χορηγηθεί στον ασθενή όταν έχει πυρετό πάνε στον βρόντο!!!

topontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: