Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

«Εμπάργκο» πολιτικών αρχηγών και ΠτΔ στην εκδήλωση της Κωνσταντοπούλου

Χωρίς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους πολιτικούς αρχηγούς πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο χώρο της Βουλής η εκδήλωση για την 41η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας, που διοργάνωσε η πρόεδρος της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Το Mega ανέφερε πως η απόφαση για την ηχηρή απουσία των πολιτικών αρχηγών και του Προέδρου της Δημοκρατίας ελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής κατά τη διάρκεια του γεύματος των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Οι...
πολιτικοί αρχηγοί φέρονται εξέφρασαν τα παράπονά τους στον πρωθυπουργό για τη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου και συμφώνησαν να μην παραστούν στην εκδήλωση. Και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος φέρεται να δήλωσε πως αν και είναι προσκεκλημένος δεν προτίθεται να παρευρεθεί.

Η κ. Κωνσταντοπούλου είχε ανακοινώσει την εκδήλωση, με κεντρικούς ομιλητές τους Μανώλη Γλέζο, Κώστα Μανταίο, Πέπη Ρηγοπούλου και Σπύρο Χαλβατζή, από το βήμα της Βουλής. «Ως Πρόεδρος της Βουλής θεωρώ χρέος ιστορικό της Βουλής, αυτή η επέτειος να τιμάται και να μην παρασιωπάται υπό το πρόσχημα της εξοικονόμησης που επινοήθηκε τα τελευταία χρόνια επί μνημονίων», δήλωσε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: