Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Λαφαζάνης υπέρ Βαρουφάκη

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης υπερασπίζεται τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, τονίζοντας πως το ένοχο κατεστημένο της χώρας έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο ρεβανσισμού ώστε να ζητάει ευθέως να ποινικοποιηθεί το plan B και να αρχίσουν να διώκονται ποινικά όσοι το υποστηρίζουν.

Με τη δήλωσή του, ο κ. Λαφαζάνης παίρνει σαφή θέση υπέρ του πρώην υπουργού Οικονομικών, ο οποίος βάλλεται από πολλές πλευρές, μετά τα δημοσιεύματα που ήρθαν στο προσκήνιο για plan B.

Η...
δήλωση του κ. Λαφαζάνη έχει ως εξής:

Το ένοχο κατεστημένο της χώρας, μετά το νέο μνημόνιο που συνομολόγησε η κυβέρνηση, αποθρασύνθηκε  και έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο ρεβανσισμού ώστε να ζητάει ευθέως να ποινικοποιηθεί το Plan B και να αρχίσουν να διώκονται ποινικά όσοι το υποστηρίζουν.
Αν το κατεστημένο της μνημονιακής υποτέλειας της χώρας, αντί να πληρώσει για την καταστροφή, πιστεύει ότι μπορεί να βγει και από πάνω και να μετατρέψει την Ελλάδα σε μετεμφυλιακή αρένα είναι πικρά γελασμένο.
Το «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού δεν ηττήθηκε ούτε έχει παραδοθεί βορά στη χλεύη των ηττημένων. Ο αγώνας για το «ΟΧΙ» συνεχίζεται μέχρι το τέλος.

Νωρίτερα, ο κ. Βαρουφάκης, σε άρθρο του στους Financial Times, μίλησε για τα θεμέλια της ευρωζώνης που κρύβουν κάτι παράδοξο και έδωσε απαντήσεις για το ηχητικό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας επειδή ο ίδιος χορήγησε την άδεια «ως μια δέσμευση στην απεριόριστη και πλήρη διαφάνεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: