Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Γιάννης Σπαλιάρας: Η μόνη γυναίκα με την οποία δεν θα κοιμόμουν είναι η Μέρκελ

Γιάννης Σπαλιάρας: Η μόνη γυναίκα με την οποία δεν θα κοιμόμουν είναι η Μέρκελ
Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει ταράξει για τα καλά τα κοινωνικά δίκτυα, ενώ εξακολουθεί, ακόμη και τρεις μέρες μετά την περιβόητη δήλωσή του, ότι έχει «κάνει έρωτα με 4.000 κοπέλες», να είναι τρίτο trend στο Twitter!



Πολλά ειπώθηκαν, πολλοί οι επικριτές του, που δεν τον πίστεψαν, αρκετοί εκείνοι που έσπευσαν να τον υποστηρίξουν, ενώ και ο ίδιος μετά από όλα αυτά είπε πως θα διαθέσει το κορμί του στο Σύνταγμα για «δημόσιο λιθοβολισμό».

Ωστόσο..., σήμερα, με συνέντευξή του στην Espresso, αναφορικά με το «αστρονομικό» σεξουαλικό νούμερο, λέει: «Μπορεί να μην είμαι και ο καλύτερος στα Μαθηματικά, αλλά έβαλα και τη λέξη "περίπου" πριν από τον αριθμό. Τι να πουν και όσοι εργάζονται σε μπαρ στα νησιά που κοιμούνται με δύο και τρεις κάθε βράδυ;».

Ο ίδιος, σχετικά με το αν το «κοντέρ» συνεχίζει να γράφει, αποκάλυψε: «Σταμάτησε πριν από τρεις μήνες. Είμαι σε σχέση πλέον» εννοώντας τη Ζωή Τζάνη. Με τη μόνη γυναίκα που δεν θα ξάπλωνε ούτε σε... διπλανό κραβάτι είναι η Άνγκελα Μέρκελ, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: