Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Εκτός ΑΝΤ1 και ο Γιάννης Λάτσιος

Εκτός ΑΝΤ1 και ο Γιάννης Λάτσιος
Συνεχίζεται, όπως φαίνεται, η… αποψίλωση στον ΑΝΤ-1 αφού μετά την απομάκρυνση των βασικών στελεχών επικοινωνίας του καναλιού τον δρόμο της εξόδου παίρνει και ο «αρχιτέκτονας» του προγράμματος.

Ο λόγος βέβαια για τον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος αποχωρεί έπειτα από μια 15ετία στο τιμόνι της διεύθυνσης προγράμματος του καναλιού του Αμαρουσίου.

Το… εντυπωσιακό είναι ότι φεύγει ίσως την πιο επιτυχημένη χρονιά του καθώς είναι σαφές ότι οι πρωτιές του καναλιού την τηλεοπτική σεζόν που ολοκληρώνεται φέρνουν κατά κύριο λόγο τη δική του σφραγίδα.

Όλα δείχνουν ότι στον ΑΝΤ-1 έχουμε ένα…
τέλος εποχής και αναμένεται να καταγραφούν οι επόμενες κινήσεις της ιδιοκτησίας του καναλιού του Αμαρουσίου.

Στην επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού σημειώνεται: «Μετά από 15 χρόνια δημιουργικής και επιτυχημένης συνεργασίας ο ΑΝΤΕΝΝΑ και ο Γιάννης Λάτσιος, γενικός διευθυντής προγράμματος του σταθμού, αποφάσισαν από κοινού τη λήξη της συνεργασίας τους. Στο διάστημα της θητείας του, ο Γιάννης Λάτσιος προχώρησε στη δημιουργία σημαντικών, καινοτόμων προγραμμάτων και συνεργασιών που επί σειρά ετών έφεραν το σταθμό στην κορυφή της τηλεθέασης. Η παρουσία του συνδυάστηκε ιδιαίτερα με τα επιτυχημένα, σύγχρονα, διεθνή formats, την ανάδειξη προσώπων στον ψυχαγωγικό τομέα, όπως και την επανατοποθέτηση σε νέα δεδομένα του τομέα της μυθοπλασίας στο κανάλι. Ο ΑΝΤ1 ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Λάτσιο για όσα προσέφερε και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: