Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Βίντεο – σοκ δευτερόλεπτα μετά τη συντριβή του αεροπλάνου των Μαλαισιανών γραμμών στην Ουκρανία

Βίντεο – σοκ δευτερόλεπτα μετά τη συντριβή του αεροπλάνου των Μαλαισιανών γραμμών στην ΟυκρανίαΈναν χρόνο μετά την τραγωδία με την πτώση του αεροπλάνου των Μαλαισιανών γραμμών στην Ουκρανία, εμφανίστηκε βίντεο με σκηνές δευτερόλεπτα μετά τη συντριβή...




Το βίντεο, με τίτλο «Βρέχει πτώματα», βγήκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή (17/7) και δείχνει τα συντρίμμια του αεροπλάνου να φλέγονται, ενώ διακρίνονται και άψυχα σώματα.

Στο συγκεκριμένο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους 298 άνθρωποι, πλήρωμα και επιβάτες, προκαλώντας παράλληλα μία μεγάλη διαμάχη μεταξύ Ουκρανίας, Ρωσίας και δυτικών δυνάμεων, για τα αίτια του τραγικού περιστατικού.

Το βίντεο έχει καταγραφεί από ένα ζευγάρι Ουκρανών, οι οποίοι βρίσκονταν στην περιοχή με το αυτοκίνητό τους. Από τα σχόλια που ακούγονται διαπιστώνεται το σοκ που έχουν υποστεί, λέγοντας πως είναι αδιανόητο αυτό που παρακολουθούν.

«Τί είναι αυτό; Τί είναι όλα αυτά; Λεωφορείο; Αεροπλάνο; Ελικόπτερο; Άνθρωποι!» ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε η γυναίκα που κατέγραφε με την κάμερα τη σκηνή της τραγωδίας. Την ίδια στιγμή, ο άνδρας που οδηγούσε ακούγεται να λέει: «Το πόδι κάποιου. Μία γυναίκα. Νατάσα δεν διακρίνονται! Ω γαμ... εκεί υπάρχουν περισσότερα πτώματα. Είναι ψέματα! Πολλοί άνθρωποι, Θεέ μου, εκεί πάνω. Περισσότεροι άνθρωποι...».

Οι άνθρωποι του χωριού Hrabove έχουν τοποθετήσει μία μικρή πέτρα στο σημείο της συντριβής, στο οποίο έχουν γράψει: «Στη μνήμη των 298 νεκρών, αθώων θυμάτων του εμφύλιου πολέμου».


Δεν υπάρχουν σχόλια: