Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Πώς γλίτωσε η Αλέκα Παπαρήγα από τη φωτιά


… σύμφωνα με την αφήγηση του Δημήτρη Κουτσούμπα στον «βηματοδότη»

Εντυπωσιακή είναι η αφήγηση του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα για το πώς γλίτωσε η Αλέκα Παπαρήγα από τη φωτιά στο Μάτι, όπως τη διηγήθηκε...
στη στήλη «Βηματοδότης» στο Κυριακάτικο «Βήμα».

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Έφυγε από τον Περισσό με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του κόμματος για να παει στο σπίτι της στη Νεα Μακρη. Έβλεπε τους καπνούς να πνίγουν την ατμόσφαιρα και καποια στιγμή στη λεωφόρο Μαραθωνος οι αστυνομικοί της έκοψαν τον δρόμο και την προέτρεψαν να ακολουθήσει μια αλλη οδό περνώντας μεσα απο το Μάτι. Η κυρία Παπαρηγα πειθάρχησε στις εντολές των αστυνομικών. Με το που φθανει στο Μάτι, νιώθει το θερμικό κύμα και τις φλόγες να έρχονται κατα πάνω της. Ευτυχώς την αναγνώρισαν δυο μέλη της ΚΝΕ που έτυχε να βρίσκονται εκεί και βοηθούσαν εθελοντικά τον κοσμο. Της υπέδειξαν ενα δρομάκι ώστε να βγει με ασφάλεια απο το Μάτι, την ώρα που οι φλόγες την πλησίαζαν απειλητικά».

Φυσικά από την αφήγηση του Δημήτρη Κουτσούμπα δεν περνά απαρατήρητο το γεγονός ότι η Αστυνομία την προέτρεψε να μπει μέσα στο Ματι, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει πραγματικά η ζωή της!

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «βηματοδότη» η Αλέκα Παπαρήγα παρά τα όσα πέρασε… «Επέστρεψε αξημέρωτα στη Νέα Μάκρη στον τόπο της καταστροφής… για να συμπαρασταθεί στους κατοίκους»!


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: