Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Τι γύρευε ο Τούρκος πρεσβευτής στην Real;

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ανακοίνωσε η Τηλέτυπος (MEGA) για τις 17 Απριλίου (12.30) με μοναδικό θέμα ημερησίας διατάξεως την «Εκλογή μελών νέου διοικητικού συμβουλίου». Να σημειωθεί ότι έχουν υποβάλει παραιτήσεις τα μη εκτελεστικά μέλη του διοικητικού συµβουλίου της εταιρείας Γεώργιος Δημάκης, Παναγιώτης Παπανελόπουλος, Μάρκος Χύτας και Παντελής Ντίλης. ..
****
Ακρως ενδιαφέρον το πέρασμα του τούρκου πρεσβευτή από το Real Group καθώς.. συνέπεσε, περα από τις τελευταίες ανησυχητικές εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, και με τη σύνοδο ΕΕ-Τουρκίας που πραγματοποιήθηκε στη Βάρνα. Σημειωτεον ότι στη Βάρνα ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αναφέρθηκε και στο ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών λέγοντας ότι η κράτηση Ευρωπαίων πολιτών προκαλεί δυσαρέσκεια στην ΕΕ. Ο Τουσκ μάλιστα υπογράμμισε ότι η Ένωση στέκεται στο πλευρό της Κύπρου και στο δικαίωμά της να εκμεταλλεύεται τους φυσικούς της πόρους στην αποκλειστική οικονομική της ζώνη.
****
Οι πολιτικές και οι δράσεις τις οποίες προωθεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την αντιμετώπιση του φαινομένου των fake news και της παραπληροφόρησης στο διαδίκτυο, θα βρεθούν στο επίκεντρο της διαδραστικής εκδήλωσης που διοργανώνει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα με τίτλο «Fake news, στο ραντάρ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής», σήμερα, Τρίτη 27 Μαρτίου, στις 6.00 το απόγευμα, στον πολυχώρο Tim Pan Alley (Τουρναβίτου 6, Πλατεία Ασωμάτων, Θησείο).
****
Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς και ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, παρουσίασαν  σε πρέσβεις και θεσμικούς εκπροσώπους ξένων χωρών την πρωτοβουλία του Υπουργείου ΨΗΠΤΕ για την προσέλκυση κινηματογραφικών παραγωγών, μέσω συγκεκριμένων κινήτρων, καθώς και το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ).

zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια: