Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Survivor VS Nomads


Μάχη μέχρις εσχάτων μεταξύ ΣΚΑΙ και ΑΝΤ1
Αναμφισβήτητα όλα θα εξαρτηθούν από το αν τα δυο ριάλιτι επιβίωσης θα βρεθούν αντιμέτωπα. Αν δηλαδή το Survivor ΙΙ του ΣΚΑΙ ενταχθεί στο πρόγραμμα του σταθμού στο πρώτο μισό της σεζόν (όπως φημολογείται και έχουμε ξαναγράψει) και όχι το Φεβρουάριο του 2018… τότε θα πρέπει να αντιμετωπίσει το Nomads του ΑΝΤ1 που δεν είναι εύκολος αντίπαλος! Το αντίθετο μάλιστα, αφού οι γνωρίζοντες το παιχνίδι κάνουν λόγο για ένα ριάλιτι με πολλά επίπεδα και προκλήσεις που λειτουργούν εξαιρετικά ελκυστικά για τους τηλεθεατές...

Συγκεκριμένα αποτελείται από τρεις ομάδες που θα κληθούν να επιβιώσουν σε κάποια περιοχή της Αφρικής. Η πρώτη ομάδα θα αποτελείται από διάσημους παίκτες οι οποίοι θα ζουν στη χλιδή… Η άλλη ομάδα από πρώην παίκτες ριάλιτι (που έχουμε δει στο παρελθόν σε διάφορες παραγωγές, από big brother έως παλιά survivor κλπ) και θα ζουν σε φτωχικά χωριά προσπαθώντας να επιβιώσουν μαζί με τους ντόπιους… Και η τρίτη ομάδα θα είναι απλοί παίκτες αποφασισμένοι για όλα, αφού θα κληθούν να επιβιώσουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες.
Μεταξύ των τριών ομάδων θα υπάρχουν αγωνίσματα… Η ομάδα που θα χάνει ή που θα κερδίζει, θα ζει στις συνθήκες των υπολοίπων! Για παράδειγμα αν χάσει η ομάδα των διάσημων θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει τη χλιδή για να ζήσει στις συνθήκες – ενδεχομένως, που θα βιώνουν οι πρώην παίκτες ριάλιτι σε χωριά με ντόπιους αναζητώντας μαζί τους τροφή, νερό κλπ!
Με άλλα λόγια τα δυο παιχνίδια επιβίωσης έχουν πολλά κοινά γνωρίσματα και φυσικά πολλές διαφορές… Το φετινό Survivor όμως έσπασε όλα τα ρεκόρ, καθηλώνοντας κάθε βράδυ εκατομμύρια τηλεθεατές… Είναι προφανές λοιπόν ότι έχει ένα πολύ ισχυρό προβάδισμα… χωρίς ωστόσο να μπορεί κανείς να προεξοφλήσει τη συμπεριφορά του τηλεοπτικού κοινού.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η επιλογή των παικτών θα αποτελέσει βασικό κριτήριο για την επιτυχία τού ενός ή του άλλου παιχνιδιού!
Το βέβαιο λοιπόν είναι και ανεξάρτητα από τα παραπάνω ότι η μάχη μεταξύ ΣΚΑΙ και ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν θα είναι αδυσώπητη… αφού η σύγκρουση των δυο καναλιών θα γενικευθεί σε όλα τα επίπεδα, τις ζώνες και τα προγράμματα, μιας και όπως όλα δείχνουν τα δυο κανάλια θα είναι τα μόνα που θα επενδύσουν τεράστια ποσά με σκοπό να μαζέψουν όλη τη διαφήμιση!

enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: