Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Κάτι τρέχει με τον Τζώνη Καλημέρη και τη Χριστίνα Κοντοβά


Πιο κοντά φέρεται να έχουν έρθει ο ισχυρός άνδρας των media Τζώνη Καλημέρης και η σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά σύμφωνα με το ένθετο Secret των Παραπολιτικών...


Η Χριστίνα και ο Τζώνη γνωρίζονταν, αλλά ήρθαν πιο κοντά μέσω κοινών γνωστών. Εφέτος πέρασαν μαζί τις διακοπές τις ημέρες του Αγίου Πνεύματος στη Μύκονο. Από τη μία η Χριστίνα έχει δική της μπουτίκ με ρούχα στην παραλία Καλό Λιβάδι, ενώ ο Τζώνη Καλημέρης κάθε χρόνο νοικιάζει σπίτι στο νησί, όπου κάνει διακοπές με τα παιδιά του.

Η αλήθεια είναι ότι μετά τον οριστικό χωρισμό του από τη δημοσιογράφο Ανθή Σαλαγκούδη, δεν έχει κάνει δημόσια εμφάνιση με άλλη συνοδό. Το ίδιο και η γνωστή σχεδιάστρια, αφού η πιο πρόσφατη σχέση της ήταν αυτή με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους, και οι δυο θέλουν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γι’ αυτό και δεν έχουν κάνει επίσημη δημόσια εμφάνιση. Επιλέγουν όταν είναι οι δυο τους να πηγαίνουν σε ήσυχα μέρη που δεν υπάρχουν παπαράτσι, ενώ όταν είναι να βρεθούν κάπου κοσμικά φροντίζουν στην παρέα να είναι και άλλα άτομα.

Κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για έναν τρυφερό έρωτα που κάνει τώρα τα πρώτα του βήματα ή αν πρόκειται για μια φιλία που άνθισε μέσα στο καλοκαίρι. Πάντως, όσοι τους έχουν δει μαζί υποστηρίζουν ότι έχουν απίστευτη χημεία.

aixmi

Δεν υπάρχουν σχόλια: