Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Τι είπε ο Λακόπουλος στον Τσίπρα


 και τι άκουσε ο Ν. Χασαπόπουλος στους κήπους του Προεδρικού Mεγάρου

Συνολικά 43 χρόνια συμπληρώνονται από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και με αφορμή την επέτειο, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέθεσε δεξίωση, στο Προεδρικό Μέγαρο το βράδυ της Δευτέρας...

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στο μήνυμά του κατά τη δεξίωση, αναφέρθηκε στις έριδες που έχουν ξεσπάσει μεταξύ δικαιοσύνης και κυβέρνησης. Η διάκριση της δικαστικής εξουσίας από τη νομοθετική και την εκτελεστική δεν αποτελεί προνόμιο των δικαστών αλλά θεσμική εγγύηση για να ασκούν απερίσπαστοι και αμερόληπτοι το δικαιοδοτικό τους έργο, τόνισε..
«Η επέτειος της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, είναι μια ημέρα τιμής για τους χιλιάδες πολίτες που αντιστάθηκαν στη δικτατορία και τους αγώνες του λαού μας για Λαϊκή Κυριαρχία, Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη», ήταν το μήνυμα που έστειλε νωρίτερα ο πρωθυπουργός. 

 Στη φωτογραφία επάνω ο Αλέξης Τσίπρας συνομιλεί με τον δημοσιογράφο Γιώργο Λακόπουλο ο οποίος το τελευταίο διάστημα με την εύστοχη αρθρογραφία του στηρίζει τον πρωθυπουργό και τις επιλογές της κυβέρνησης. Τώρα το τι ακριβώς έλεγαν οι δύο τους και τι είπε ο Λακόπουλος στον πρωθυπουργό που τον έκανε να χαμογελάσει, ίσως μπορέσει να το πεί ή να το γράψει στον Βηματοδότη ο δημοσιογράφος του ΔΟΛ Νίκος Χασαπόπουλος που ακολουθεί σε μικρή απόσταση.
Πάντως κάποιοι άλλοι άκουσαν τον διάλογο ανάμεσα στους Μητσοτάκη, Καμμένο και Τσίπρα: ο  πρόεδρος της ΝΔ «πείραξε» τον υπουργό Αμυνας λέγοντάς του ότι «δεν είναι αρκετά μαυρισμένος». 
«Κολυμπάω νωρίς το πρωί, όταν υπάρχουν πολλά ψάρια», απάντησε ο Πάνος Καμμένος, δίνοντας την ευκαιρία στον Αλέξη Τσίπρα να πει απευθυνόμενος στον Μητσοτάκη: «Είδες, έχει πολλά ψάρια, φέραμε την ανάπτυξη». Ηταν μια από τις αμήχανες στιγμές χθες στο Προεδρικό.

zoornalistas.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: