Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Φλαμπουράρη


Επίθεση με βόμβες μολότοφ σημειώθηκε στις 12.40 εναντίον της αστυνομικής δύναμης έξω από το σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλ. Φλαμπουράρη, στην οδό Βουλγαροκτόνου στα Εξάρχεια...


Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, περίπου 15 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά στη στατική αστυνομική δύναμη της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης που φρουρεί το σπίτι τού κ. Φλαμπουράρη και πέταξαν εναντίον τους μολότοφ, με αποτέλεσμα να αρπάξει φωτιά ένα αστυνομικό τζιπ.

Η φωτιά σβήστηκε από τους αστυνομικούς, το όχημα υπέστη φθορές αλλά δεν υπήρξε τραυματισμός.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

ΣΥΡΙΖΑ: Εμμονή σκοτεινών κύκλων

Η πολλοστή επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας αποδεικνύει την εμμονή σκοτεινών κύκλων εναντίον του προσώπου του τονίζει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

«Η ώρα της επίθεσης, μέρα μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας, σε σημείο όπου από τύχη δεν υπήρχαν περαστικοί, προσιδιάζει σε αδίσταχτους ανθρώπους του υποκόσμου. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η κυβέρνηση πρόκειται να φοβηθούν από τέτοια μαφιόζικα χτυπήματα», προστίθεται στην ανακοίνωση.
efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια: