Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Στις 11 Αυγούστου η επανεκκίνηση του ΔΟΛ


Τέλος στην εικόνα εγκατάλειψης του κτιρίου της Μιχαλακοπούλου
Στις 11 Αυγούστου ημέρα Παρασκευή αναμένεται να έχουν τελειώσει όλα στον ΔΟΛ… Και να ξεκινήσει η νέα εποχή για το ιστορικό συγκρότημα υπό την ιδιοκτησία του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα έχει ολοκληρωθεί το εργασιακό «ξεκαθάρισμα», δηλαδη ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν… ενώ θα έχουν επιστρέψει στη Μιχαλακοπούλου περί τους 15 με 20 δημοσιογράφους και λοιπές ειδικότητες που μέχρι πρότινος εργάζονταν στην «Ελευθερία του Τύπου» και προέρχονταν από τον ΔΟΛ...

Όπως έχουμε αναφερει όμως και σε προηγούμενη ανάρτηση την περασμένη εβδομάδα το κρίσιμο σε αυτήν τη φάση, δηλαδη λίγο πριν την επανεκκίνηση του «μαγαζιού» είναι οι αθρόες απολύσεις που θα αγγίζουν σχεδόν τα δυο τρίτα των παρόντων εργαζομένων, ανάμεσα τους το σύνολο των διοικητικών υπαλλήλων του ΔΟΛ!
Κατά τα άλλα στη Μιχαλακοπούλου εκτός από την εγρήγορση και τον προβληματισμό μεταξύ των εργαζομένων… σιγά – σιγά μπαίνει τέλος και στην εικόνα εγκατάλειψης του κτιρίου, αφού επέστρεψε πάλι η ασφάλεια και οι εγκαταστάσεις του οργανισμού φρουρούνται ξανά… από κει που ήταν μπάτε σκύλοι αλέστε!

enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: