Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Έρχεται σφαγή στον ΔΟΛ

 

Αναμένεται να απομακρυνθεί το ένα τρίτο των εργαζομένων

Μετά την επικύρωση της μεταβίβασης του ΔΟΛ στον Βαγγέλη Μαρινάκη το επόμενο βήμα είναι η σύσταση του νέου διοικητικού συμβουλίου και η τοποθέτηση διευθύνοντος συμβούλου που θα «τρέξει» την εταιρία...

Το βασικό θέμα σε αυτήν τη φάση ειναι η ομαλή μετάβαση από τη μια εποχή στην άλλη και η συνύπαρξη παλιών και πρώην… Αφού ως γνωστόν όσοι δημοσιογράφοι έφυγαν από τον ΔΟΛ για να ενταχθούν στην «Ελευθερία του Τύπου», θα επιστρέψουν πίσω στη Μιχαλακοπούλου.
Ωστόσο η αντοχή του συστήματος θα κριθεί στους κραδασμούς που δεν αποκλείεται να
προκαλέσουν οι απολύσεις του πλεονάζοντος προσωπικού και ειδικά των διοικητικών υπαλλήλων, αλλά και δημοσιογράφων… μιας και οι πληροφορίες υποστηρίζουν ότι θα απομακρυνθεί σχεδόν τριψήφιος αριθμός εργαζομένων!
Για την ακρίβεια από την ώρα που εγκρίθηκε η μεταβίβαση…  το σύνολο των εργαζομένων στον ΔΟΛ θεωρούνται απολυμένοι, αφού η εταιρία περνάει στον νεο ιδιοκτήτη χωρίς βάρη… Πιο σωστά λοιπόν στη νεα εταιρία που μεταβιβάστηκε ο ιστορικός οργανισμός θα προσληφθεί περίπου το ένα τρίτο όσων εργάζονται αυτήν τη στιγμή στο συγκρότημα!
Είναι σαφές λοιπόν ότι η «σφαγή» είναι η μόνη λέξη που ταιριάζει στην περίσταση!
Κατά τα άλλα ελάχιστη σημασία έχει αν κάποιοι «προμοτάρουν» τον Γιώργο Δήμα για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στον νέο ΔΟΛ… ή αν οι εφημεριδες και τα sites του οργανισμού για όσο παραμείνουν στο κτίριο της Μιχαλακοπούλου θα περιοριστούν στους τρεις πάνω ορόφους!

  enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: