Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Σκότωσε τη σύντροφό του στο Περιστέρι

Περιπολικό
Αναστάτωση στην τοπική κοινωνία έχει προκαλέσει το έγκλημα που αποκαλύφθηκε σήμερα στο Περιστέρι με θύμα μια 51χρονη. 45χρονος με ψυχολογικά προβλήματα ο δράστης...


Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, πριν από περίπου έξι χρόνια ο δράστης είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο μια άλλη γυναίκα στο Λουτράκι και έκτοτε ήταν τρόφιμος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί.

Τον τελευταίο καιρό έμενε στον ξενώνα του ψυχιατρικού ιδρύματος και τον παρακολουθούσε ψυχίατρος, ενώ έπαιρνε τα φάρμακά του και έβγαινε κάθε μεσημέρι. Σε αυτό το διάστημα, όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια, είχε συνάψει σχέση με την 51χρονη και την επισκεπτόταν, κατά την έξοδό του, στο σπίτι της.

Σήμερα το πρωί, όπως κάθε μέρα, επέστρεψε στο Δαφνί και μίλησε με τον ψυχίατρο που τον παρακολουθεί, στο οποίο είπε ότι σκότωσε τη σύντροφό του και υπέδειξε το διαμέρισμα όπου διέπραξε το έγκλημα. Ο ψυχίατρος ειδοποίησε την αστυνομία και οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι βρήκαν τη γυναίκα νεκρή, με τραύματα από μαχαίρι. Πιθανολογείται ότι η ανθρωποκτονία διεπράχθη χθες το απόγευμα.

Ο 45χρονος συνελήφθη χωρίς την παραμικρή αντίσταση. Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είπε ότι σκότωσε τη φίλη του γιατί του ζήτησε να χωρίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: