Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Ξανά μπήκε το δελτίο της ΕΡΤ στο τηλεκοντρόλ


Εχθές σημείωσε την υψηλότερη τηλεθέαση
Περίπου 300 χιλιάδες τηλεθεατές παρακολούθησαν το χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ σημειώνοντας την υψηλότερη τηλεθέαση από την εποχή μετά το «μαύρο»! Αριθμός που σε ποσοστό μεταφράζεται σε 9,6%. Βεβαίως οι αριθμολάγνοι γνωρίζουν ότι ο ίδιος απόλυτος αριθμός τηλεθεατών σε μια άλλη ζώνη, λίγο νωρίτερα δηλαδή που δεν έχει «απέναντι» το βαρύ πυροβολικό των ιδιωτικών σταθμών…
εκείνη την ώρα ο ΑΝΤ1 μετέδιδε το «Your face sounds familiar» και ο ΣΚΑΙ το X Factor2… θα μπορούσε σε ποσοστό να μεταφραστεί από 15 εως 25 τοις εκατό!
Είναι φανερό ότι η προσπάθεια που γίνεται στον τομέα της ενημέρωσης το τελευταίο διάστημα έχει πιάσει τόπο και αρχίζει να δίνει καρπούς. Αναμφισβήτητα προς αυτήν την κατεύθυνση έχει βοηθήσει σημαντικά και ο παρουσιαστής του δελτίου Νίκος Παναγιωτόπουλος που κατα κοινή ομολογία (ως η βιτρίνα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ), επιτελεί άψογα τα δημοσιογραφικά του καθήκοντα, σεβόμενος το ρόλο της δημόσιας τηλεόρασης και κυρίως την πολυφωνία φιλοξενώντας και μεταδίδοντας όλες τις απόψεις. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ποτέ όλο αυτό το διάστημα δεν έχει σημειωθεί ούτε μια «παραφωνία» ή διαμαρτυρία!
Φυσικά όπως όλα τα πράγματα στην τηλεόραση, έτσι και ένα δελτίο ειδήσεων είναι συλλογική δουλειά και κατά τούτο η όποια επιτυχία πιστώνεται σε όλους… όμως και τα πρόσωπα έχουν τη δική τους βαρύτητα.

enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: