Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Βίντεο-σοκ από τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο


«Νταής» χτυπάει τη γυναίκα του στις εξέδρες!
Το βίντεο, που έγινε viral, δείχνει έναν άνδρα να σπρώχνει και να χτυπά τη σύζυγό του, λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας «Όλοι μαζί μπορούμε» – Τι λέει στο protothema η κοπέλα που τράβηξε τα βίντεο...


Σοκ προκαλεί ένα βίντεο, από χθεσινή συναυλία στο Καλλιμάρμαρο, το οποίο έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στα social media.
Το βίντεο δείχνει έναν άνδρα να σπρώχνει και να χτυπά τη σύζυγό του, λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας «Όλοι μαζί μπορούμε».
Μάλιστα, σύμφωνα με τη νεαρή που ανέβασε το σοκαριστικό βίντεο στο προφίλ της στο Facebook, μπροστά στο βίαιο αυτό θέαμα ήταν και τα ανήλικα παιδιά τους.
Όλα ξεκίνησαν όταν η σύζυγός του προσπάθησε να τον ηρεμήσει, καθώς φαίνεται στο βίντεο να διαπληκτίζεται με άλλον θεατή που κάθεται πιο πίσω. Τότε, αυτός την έσπρωξε με δύναμη, την έριξε κάτω στα σκαλιά και στη συνέχεια τη χαστούκισε!
Όσοι ήταν εκεί τον γιούχαραν και ζήτησαν την παρέμβαση της ασφάλειας, ωστόσο ο ίδιος δεν φάνηκε να πτοείται και κάθισε κανονικά στη θέση του, για να παρακολουθήσει τη συναυλία.
Στη συνέχεια ο «νταής» σύζυγος κινήθηκε εναντίον του θεατή, ο οποίος τον γιούχαρε. Και μετά ακολούθησε το χάος.
Δείτε παρακάτω τα σοκαριστικά βίντεο που ανέβηκαν στο Facebook:


Δεν υπάρχουν σχόλια: