Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Έπεσαν οι υπογραφές, ο Best 92.6 ξεκινάει

Από τον Δεκέμβριο θα «βαράει» ξανά με φουλ πρόγραμμα και μεγάλα πάρτι - σε εμπορική συνεργασία με τις Αττικές Εκδόσεις.
Το πρώτο βήμα έγινε τον Ιούνιο (ΕΔΩ), όταν ο Best 92.6 εξέπεμψε και... πάλι πιλοτικό πρόγραμμα με μουσική από τους 92.6. Αφού φυσικά προηγήθηκε η σύσταση του νέου εταιρικού σχήματος των εργαζομένων που θα τον διαχειρίζεται πλέον (ΕΔΩ). Έτσι, μετά από καθυστέρηση μερικών μηνών, ο αυτοδιαχειριζόμενος ραδιοσταθμός ανοίγει και πάλι μικρόφωνα, τρία χρόνια μετά τις τελευταίες του εκπομπές.
Ο Best 92.6 θα εκπέμψει αυτόνομος και ανεξάρτητος φυσικά αλλά σε εμπορική συνεργασία με τις Αττικές Εκδόσεις του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου, ο οποίος ανέλαβε την εκμετάλλευση του διαφημιστικού χρόνου. Επικεφαλής του σταθμού θα είναι οι Λίνα Βασιλοπούλου, Γιώργος Καρκάνης και Αλέξανδρος Χριστόπουλος, όπως περίπου ήταν και πριν τον Νοέμβριο του 2012. Μέσα στο Δεκέμβριο θα έχουν βγάλει πλήρες πρόγραμμα και το πρώτο μεγάλο πάρτι για το επίσημο come-back του προγραμματίζεται για τον Ιανουάριο. Ενεργή εδώ και λίγη ώρα είναι και η καινούργια του σελίδα στο facebook.
Ένα ραδιόφωνο που έλειψε από την πόλη έχοντας μεγάλη απήχηση στο ραδιοφωνικό κοινό ακόμα και την περίοδο που έπαιζε ή παίζει μόνο με playlist. Για να δούμε, πως θα τα πάει τώρα στη νέα του εποχή.
- See more at: http://e-tetradio.gr/article/12939/Epesan-oi-ypografes-o-Best-926-ksekinaei#sthash.EnfG1noq.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: