Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Στα ίχνη των «δολοφόνων»


… της κοινοβουλευτικής ομάδα του Ποταμιού

Το ερώτημα «Ποιος σκότωσε την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού» που εξελίσσεται σε μαύρη κωμωδία μετά το επεισόδιο Θεοδωράκη – Ψαριανού στους διαδρόμους της Βουλής, αν δεν απαντηθεί σύντομα και συνεχίσει να αιωρείται το μυστήριο θα μπορούσε να ακολουθήσει την επιτυχία γνωστών θεατρικών παραστάσεων του τύπου «Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα»!...


Περιμένοντας λοιπόν τις αποκαλύψεις του Σταύρου Θεοδωράκη για το… ειδεχθές έγκλημα η Σεβαστουπόλεως διαρρέει στον Τύπο ως αυτουργούς τα ονόματα των Αδωνη Γεωργιάδη και Γιώργου Αμυρά. Σύμφωνα με το σκεπτικό (της διαρροής) πίσω απο τη «δολοφονία» βρίσκεται η ΝΔ η οποία και «όπλισε» το χέρι των συγκεκριμένων βουλευτών. Δεδομένου ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπορούσε με άλλον τρόπο (βλ. πρόταση μομφής) να πιέσει την κυβέρνηση, αποφάσισε να διαλύσει το Ποτάμι προκειμένου να αλλάξουν οι συσχετισμοί στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας για τις Πρέσπες.

Απαραίτητη σημείωση για να παρακολουθήσει κανείς το σκεπτικό της Σεβαστουπόλεως ότι το κόμμα επιπλέον διαρρέει πως ο Αμυράς λειτουργούσε ως βουλευτής της ΝΔ και όχι του Ποταμιού! Μάλιστα προς επίρρωση αυτού συμπληρώνει (στις διαρροές του) ότι οι προτάσεις που έπεφταν στο τραπέζι του Κυριάκου, στη συνέχεια έπεφταν και στο τραπέζι του Σταύρου!

Ομολογουμένως τα στοιχεία (του ρεπορτάζ) έχουν ενδιαφέρον. Οταν λοιπόν πάρουν και τη μορφή επίσημων καταγγελιών (από τα χείλη του Σταύρου Θεοδωράκη)… Με μεγάλη προσοχή θα παρακολουθήσουμε και τις απαντήσεις όποιων το όνομα εμπλέκεται στην υπόθεση!


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: