Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Αγώνας δρόμου για να παραμείνει η Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛΛ.

Πάνος ΚαμμένοςΤο φάσμα της διάλυσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αντιμετωπίζει ο Π. Καμμένος. Ο Θ. Παπαχριστόπουλος δηλώνει έτοιμος να παραδώσει την έδρα του, με τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛΛ. να...
αναζητά τον βουλευτή που θα δώσει το «φιλί της ζωής» στην Κ.Ο. 

Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ., επανέλαβε την πρόθεσή του να παραιτηθεί δηλώνοντας στον «News 247»: «Χρωστάω την έδρα μου στο κόμμα και θα την δώσω. Δεν σας κρύβω ότι την παραίτησή μου την έχω ήδη τυπωμένη με σημερινή ημερομηνία. Είναι πολύ σύντομη. Δύο σειρές», ανοίγοντας το δρόμο για να καταλάβει την έδρα του, ο επιλαχών Τερενς Κουίκ.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών που έχει διαγραφεί από τους ΑΝ.ΕΛΛ., είναι βέβαιο πως θα παραμείνει ανεξάρτητος ή θα προσχωρήσει σε άλλη Κ.Ο., με την αγωνία στο στρατόπεδο των Ανεξάρτητων Ελλήνων να χτυπά «κόκκινο». Οι ΑΝ.ΕΛΛ. θα μείνουν με τέσσερις βουλευτές καθώς ο Αριστείδης Φωκάς που πρόσφατα προσχώρησε στο κόμμα του Π. Καμμένου, έχει εκλεγεί με άλλη Κοινοβουλευτική Ομάδα (Ένωση Κεντρώων) και δεν προσμετράται.

Χθες, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, από το βήμα της Βουλής, κατήγγειλε σχέδιο διάλυσης της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝ.ΕΛΛ..

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, λαμβάνοντας υπόψη τη δήλωση του Πάνου Καμμένου, κάνει δεύτερες σκέψεις δηλώνοντας πως θα δεν θα υποβάλει την παραίτησή του «για δυο-τρεις μέρες», προκειμένου «να βρει μια λύση ο Πάνος Καμμένος και να μη διαλυθεί η ΚΟ».

Ο Πάνος Καμμένος αναζητά έναν βουλευτή που θα δώσει το «φιλί της ζωής» στην κοινοβουλευτική του ομάδα έχοντας τρεις επιλογές.

Ο πρώτος είναι ο Νίκος Νικολόπουλος, ο δεύτερος ο Δημήτρης Καμμένος και ο τρίτος ο Γιώργος Λαζαρίδης, όλοι πρώην βουλευτές των ΑΝ.ΕΛΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: