Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ εναντίον κυβέρνησης

Αποτέλεσμα εικόνας για Στοκοκκινο
Στο μεταξύ, στη δημοσιότητα περνάει η σύγκρουση εντός του κυβερνητικού κόμματος για τα Μέσα που διαθέτει αλλά και τη γενικότερη πολιτική του έναντι των ΜΜΕ. Μπορεί στην «Αυγή» και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» να έχουν καταλαγιάσει οι αντιδράσεις των εργαζομένων, το πρόβλημα ωστόσο άρχισε να αποκτά δημοσιότητα. Η...
μεν «Αυγή» δημοσίευσε άρθρο στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που καλεί τις τοπικές οργανώσεις του κόμματος να στηρίξουν την έκδοση της εφημερίδας, επιρρίπτοντας έμμεσα ευθύνες και στα τοπικά στελέχη επειδή δεν την προωθούν μαζικά. «Δεν νοείται να έχεις 30.000 μέλη και η “Αυγή” να μην ξεπερνάει τα 1.500 φύλλα την ημέρα! Δεν καταπίνεται με τίποτα να έχεις 140 βουλευτές, δεν ξέρω πόσους ευρωβουλευτές και εκατοντάδες κομματικά στελέχη σε διάφορες θέσεις και να μην έχεις έναν ικανό αριθμό συνδρομητών που να στηρίζουν την εφημερίδα», γράφει χαρακτηριστικά ο Μ. Αναστασιάδης.

Και η «Εποχή» στο προηγούμενο φύλλο της δημοσίευσε επίσης επικριτικό άρθρο για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στα ΜΜΕ και ειδικότερα στην «Αυγή» και στον σταθμό «Στο Κόκκινο». Σε άρθρο του ο Χ. Γεωργούλας σημειώνει χαρακτηριστικά: «Αντί να ψάχνει για φιλικούς μιντιάρχες η κυβέρνηση, οφείλει να δώσει βοήθεια και άνεση στη δημόσια τηλεόραση».

typologies

Δεν υπάρχουν σχόλια: