Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Τι κοινό έχουν ο Πολάκης και ο Μπάμπης

Τι κοινό έχουν ο Πολάκης και ο ΜπάμπηςΜπορεί φαινομενικά ο υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης να μην έχει καμία σχέση με το δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ Μπάμπη Παπαδημητρίου… Ωστόσο όπως έχουμε μάθει στο σχολείο, τα φαινόμενα απατούν!

Κι όμως... λοιπόν οι δύο άνδρες που εκφράζουν τελείως διαφορετικές σχολές σκέψεις, αλλά και υπηρετούν διαμετρικά αντίθετα life style, έχουν κάτι πολύ κοινό! Όχι μόνο είναι το ίδιο ζώδιο και μοιράζονται – κρυφά, όταν πέσει το μάτι τους, τις ίδιες προβλέψεις, μιας και οι δύο ανήκουν στον αστερισμό του Ταύρου, αλλά έχουν γεννηθεί και την ίδια ήμερα! Ναι! Στις 11 Μαΐου!

Και για να εμπεδωθεί η πληροφορία. Την ίδια ώρα που ο υπουργός Υγείας φυσούσε υπό το βλέμμα του Άρη Βελουχιώτη τα κεριά από τη σοκολατένια τούρτα που του είχαν παραγγείλει οι συνεργάτες του στο υπουργείο, ανεβάζοντας μάλιστα το στιγμιότυπο στα social media για να το πληροφορηθούμε και ‘μείς οι υπόλοιποι… Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου σε μια εξαιρετικά πολύ πιο σεμνή τελετή στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΙ στο Φάληρο κερνούσε τους συναδέλφους του λίγα γλυκά για το καλό!

Πάντως πληροφορούμαστε αρμοδίως ότι αυτές τις ημέρες ο Ερμής που είναι στο ζώδιο του Ταύρου σχηματίζει μια ευεργετική γωνία με τον Πλούτωνα… Και ως εκ τούτου ευνοεί την επικοινωνία, δηλαδή την dolce vita!
enimrosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: