Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Ο Άδωνις (ξανά) ρίχνει το γάντι στον Λαζόπουλο: Είναι άσχετος καραγκιόζης

Ο Άδωνις (ξανά) ρίχνει το γάντι στον Λαζόπουλο: Είναι άσχετος καραγκιόζης - MediaΟ Άδωνις Γεωργιάδης, με ένα tweet ρίχνει ξανά το γάντι στον Λάκη Λαζόπουλο και του επιτίθεται με βαρείς χαρακτηρισμούς.
Ο...
αντιπρόεδρος της ΝΔ γράφει σχολιάζοντας την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου «πόσο γελοίο δεν είναι να βλέπεις έναν καραγκιόζη να προσπαθεί να εξηγήσει πράγματα για τα οποία δεν έχει ιδέα;».
Το τελευταίο διάστημα η κόντρα ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και τον Λάκη Λαζόπουλο, έχει προκαλέσει αίσθηση.
Στο αποκορύφωμα της… βεντέτας ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε πάει έξω από το θέατρο Βέμπο, από το οποίο βγαίνει ζωντανά η εκπομπή, με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να κατηγορείται από τον γνωστό ηθοποιό ότι επιχείρησε να εισβάλει στο πλατό της εκπομπής και τον Άδωνι Γεωργιάδη να καταγγέλλει τον Λάκη Λαζόπουλο για επιχείρηση φίμωσής του.
Τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε δηλώσει στις κάμερες ότι «ο Λάκης Λαζόπουλος φοβάται, εγώ όμως δεν τον φοβάμαι. Και θέλω να φτιάξω την Κυριακή μια Νέα Δημοκρατία που δεν θα τον φοβάται και δεν θα τον γλύφει» για να πάρει την απάντηση του γνωστού ηθοποιού ότι  «σε αυτή την σκηνή θα έρχεται όποιος καλώ εγώ» και σε συνέντευξή του είχε πει ότι «Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό. Αλλά όπως οι άνθρωποι που έχουν γαλουχηθεί από τη χούντα έχουν μάθει να μπουκάρουν παντού, όπως μπούκαραν τα τανκς στο Πολυτεχνείο ή με τον τρόπο που εισέβαλαν οι δεσμοφύλακες τότε στα κελιά και έλεγαν στον κρατούμενο. «Δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα να τα πούμε λιγάκι, έτσι;» και αυτός με τη σειρά του απαντούσε «Κανένα, χαρά μας, αστειεύεσαι;», κάπως έτσι συνέβη και με τον Άδωνι», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.
Λίγους μήνες μετά από την τελευταία μεγάλη κόντρα,  ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προκαλεί ξανά τον Λάκη Λαζόπουλο και αναμένεται εάν ο γνωστός ηθοποιός σηκώσει το γάντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: