Κυριακή 29 Μαΐου 2016

O Mπόμπολας τολμά την κάθαρση!

Είναι γνωστό ότι η οικογένεια Μπόμπολα έχει καταθέσεις, πολλές καταθέσεις σε λογαριασμούς τραπεζών του εξωτερικού.
Θυμίζουμε ότι τα ονόματα όλης της οικογένειας είχαν βρεθεί στη λίστα Λαγκάρντ και μάλιστα ο Λεωνίδας Μπόμπολας, διευθύνων σύμβουλος της ΕΛΛΑΚΤΩΡ,  προκειμένου να αποφύγει περαιτέρω δικαστικές περιπέτειες, είχε καταβάλει 1,8 εκατ. ευρώ (για ποσό αδήλωτου εισοδήματος ύψους 4 εκ. ευρώ, που εντοπίστηκε σε λογαριασμούς του στο πλαίσιο των ερευνών για τη λίστα Λαγκάρντ).
Το ίδιο είχε συμβεί και με τον αδελφό του, τον εκδότη, Φώτη Μπόμπολα που έχει...
καταβάλει ύστερα από σχετικό έλεγχο στη λίστα Λαγκάρντ το ποσό των 8 εκ. ευρώ!
Στο ίδιο πλαίσιο η Μαρία Μπόμπολα είχε κληθεί μαζί με τον αδερφό της Φώτη, από τις αρμόδιες υπηρεσίες να υποβάλουν στον ΣΔΟΕ «έγγραφα και στοιχεία, από τα οποία να προκύπτουν τα.. δικαιώματα και οι προϋποθέσεις απόκτησης των συγκεκριμένων δικαιωμάτων επί λογαριασμών που τηρούνται στην Τράπεζα HSBC στη Γενεύη».

Κατοπιν τούτων, προφανώς η οικογένεια Μπόμπολα έχει τακτοποιήσει τις όποιες φορολογικές εκκρεμότητές της και μπορεί πλέον να βάζει σε πρωτοσελιδά της τίτλους όπως «Στη μαύρη λίστα" όσοι έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό αλλά δεν πληρώνουν» (σαν να λένε δλδ. εμείς χαζοί είμαστε που πληρώσαμε;) Eπίσης το κυριακάτικο Εθνος μπορεί να προαναγγέλλει  «Κατασχεση ή φυλάκιση για τα θαλασσοδάνεια - Μπλόκο των οικονομικών εισαγγελέων με εργαλεία τα στοιχεια της τράπεζας της Ελλάδας και τις λίστες καταθετών εκτός χώρας».
zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια: