Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Εισβολή στα στούντιο της ΕΡΤ – Κόπηκε στον αέρα το δελτίο

Διακόπηκε στον αέρα το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ έπειτα από εισβολή αγνώστων. Τη στιγμή που παρουσίαζε το δελτίο ο Πάνος Χαρίτος, με ειδική συμμετοχή από τη Λιάνα Κανέλλη για τα 50 χρόνια της δημόσιας τηλεόρασης, ομάδα ανθρώπων εισέβαλε στο στούντιο.
Εκείνη τη στιγμή ακούστηκαν ...
φωνές όπως «όπα, όπα, πίσω, πίσω» και στη συνέχεια διακόπηκε η σύνδεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ομάδα περίπου 20 ατόμων, οι οποίοι ήταν συγκεντρωμένοι νωρίτερα στο καφενείο της ΕΡΤ, εισέβαλε στα στούντιο, θέλοντας να διαβάσει ένα κείμενο.
Το σήμα στο δελτίο έπεσε και στη συνέχεια υπήρξαν «διαπραγματεύσεις» τόσο με τον Πάνο Χαρίτο όσο και με τη Λιάνα Κανέλλη για να διαβαστεί το κείμενο.
Μετά από λίγα λεπτά το σήμα επανήλθε, με τον παρουσιαστή της ΕΡΤ, Πάνο Χαρίτο, να ενημερώνει πως η απόπειρα εισβολής έγιναν από τα μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας».
Ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι επέμεναν να διαβάσουν μια επιστολή που είχαν γράψουν, με τη Λιάνα Κανέλλη να σημειώνει ότι «δυστυχώς μου έχουν συμβεί χειρότερα στον αέρα».
«Με ενόχλησε και με πίκρανε πως τους ζητήσαμε να διαβάσουμε το κείμενο, να το διαβάσω εγώ και δεν δέχθηκαν», συμπλήρωσε η κ. Κανέλλη.
efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια: