Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Εξακολουθεί να αγνοείται η 4χρονη Άννυ - Φόβοι ακόμη και για αγοραπωλησία

Σε αντιφάσεις έπεσαν κατά τις καταθέσεις τους στην Αστυνομία τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση της εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 21 Απριλίου στο κέντρο της Αθήνας.
Το «γαϊτανάκι» των αντιφάσεων ξεκίνησε όταν ...ο φερόμενος ως φυσικός πατέρας της μικρής στην κατάθεσή του στο Τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας, φέρεται ότι ομολόγησε ότι εκείνος ήταν υπεύθυνος για την εξαφάνιση του παιδιού. Ισχυρίστηκε αρχικά ότι πήρε το παιδί από μία φίλη της γυναίκας του, στην οποία το είχε πάει η μητέρα, και στη συνέχεια το έδωσε σε έναν φίλο του. Για να δικαιολογήσει, μάλιστα, αυτή την ενέργεια, είπε ότι δεν ήθελε η γυναίκα του να πάρει τη μικρή Άννυ στη Γερμανία.
Λίγο αργότερα, ο ίδιος υποστήριξε ότι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε το παιδί την ημέρα της εξαφάνιση του παιδιού ήταν η γιαγιά του.
Αμφιλεγόμενα στοιχεία κατέθεσε και η μητέρα της μικρής Άννυ. Όταν κατήγγειλε στο Α.Τ. Ομονοίας την εξαφάνιση, είχε ισχυριστεί ότι το παιδί είναι αγνώστου πατρός. Επίσης, αρχικά δήλωσε ότι είχε αναθέσει τη φύλαξη του κοριτσιού σε μία φίλη της και συμπατριώτισσά της, που ονομάζεται Σύλβια, επειδή ήθελε να πάει για λίγες ημέρες στη Βουλγαρία.
Σύμφωνα με την ίδια, όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, η φιλή της είπε πως έβγαλε βόλτα το παιδί και τότε η τετράχρονη χάθηκε. Στη συνέχεια, ωστός,ο υποστήριξε ότι έπλασε με τη φαντασία της αυτή την ιστορία προκειμένου να «καλύψει» τον σύντροφό της και πατέρα της 4χρονης.
Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό της Άννυ συνεχίζονται, ενώ για την εξαφάνισή της έχει εκδοθεί Amber Alert.

Δεν υπάρχουν σχόλια: