Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Μαξίμου: «Πλαστό, κακότεχνο και βλακώδες SMS»


Για «πλαστό, κακότεχνο και βλακώδες SMS, που αποδίδεται στο Μέγαρο Μαξίμου» κάνει λόγο το Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού διαψεύδοντας σημερινό δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» με τίτλο «τα sms...
της μακάβριας προπαγάνδας της κυβέρνησης για την πυρκαγιά».
«Η πλαστογραφία, ο διχαστικός λόγος και η προβοκάτσια έχουν γίνει προφανώς απαραίτητα..
εργαλεία της ακροδεξιάς προπαγάνδας κατά της κυβέρνησης. Εκείνο που ξεχνούν, και θα τους το θυμίσει για άλλη μια φορά ο ελληνικός λαός, όταν έρθει η ώρα της κάλπης, είναι ότι τέτοια άθλια μέσα, το μόνο που αποκαλύπτουν είναι η αθλιότητα όσων τα χρησιμοποιούν» απαντάει το Μαξίμου.
Εκείνο που ξεχνούν, και θα τους το θυμίσει για άλλη μια φορά ο ελληνικός λαός, όταν έρθει η ώρα της κάλπης, είναι ότι τέτοια άθλια μέσα, το μόνο που αποκαλύπτουν είναι η αθλιότητα όσων τα χρησιμοποιούν.



Στην ανακοίνωση σχολιάζεται επίσης η αντίδραση του αντιπρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος έκανε tweet το κείμενο της εφημερίδας για την υποτιθέμενη «ντιρεκτίβα του Μαξίμου» επισημαίνοντας την αναφορά στο πρόσωπό του: «Αν σας λένε αυτά που λέει ο Αδωνις, να λέτε ότι ο Αδωνις θα κάτσει στο σκαμνί».
«Έσπευσε μάλιστα να το αναπαράγει, σαν έτοιμος από καιρό, ο 'Αδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για "αποβράσματα" του ΣΥΡΙΖΑ» υπογραμμίζει το Γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος. Ακόμη, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, σε ανάρτησή της στο Twitter έγραψε ότι «το μόνο πράγμα που δεν έχει ισχυριστεί ακόμα η Ν.Δ. είναι πως έλαβε SMS από το Μαξίμου μαζί με τον Ελεύθερο Τύπο».

Στο δημοσίευμα υποστηρίζεται ότι το κείμενο με ημερομηνία 1η Αυγούστου «διακινήθηκε ηλεκτρονικά, μέσω sms, από το Μαξίμου προς επιλεγμένα στελέχη της κυβέρνησης, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ -αποκλειστικά για εσωτερική χρήση- αποκαλύπτει ότι η πραγματική συζήτηση στο επιτελείο του πρωθυπουργού, η πραγματική ανησυχία και οι προτεραιότητες δεν είχαν καμία σχέση με την εικόνα που έβγαζαν προς τα έξω ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του τις ημέρες που η κοινή γνώμη θρηνούσε τους νεκρούς και αγωνιούσε για τους αγνοούμενους στο Μάτι».

πηγή: efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια: