Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Έγκλημα στον πρώην ΔΟΛ


Δυο μέρες πριν τον Δεκαπενταύγουστο (ο αθεόφοβος!)  εφοπλιστής – επιχειρηματίας και γενικά άνθρωπος που νοιάζεται αυτό το country (θα το κανιβαλίσουμε λίγο γιατί τα έχουμε πάρει στο κρανίο πια) αποφασίζει να διώξει...
κάμποσους νοματαίους από τις εφημερίδες του, τις οποίες λέει αγόρασε με περίσσια αγάπη και προδερμ, μιας και λατρεύει τον Τύπο και ήθελε να τον στηρίξει.

Πιστόλια
Και από τότε έχει πάρει τις ιστορικότερες newspapers αυτού του έρμου τόπου και τις έχει ισοπεδώσει! Την ποιότητα πια τη βλέπεις με το κυάλι αφού ο μόνος λόγος που αυτοί οι άνθρωποι αγαπάνε το χαρτί, είναι όταν το μετατρέπουν σε πιστόλι και πυροβολάνε!

#eleos
Αλλά αυτά είναι γνωστά, δεν ανακαλύψαμε την πυρίτιδα! Το θέμα είναι πόσα θα καταπίνουμε πια ως εργαζόμενοι, ως πολίτες, σε πόσα θα κλείνουν το μάτι οι πολιτικοί και θα κάνουν ότι δεν τα βλέπουν, με τέτοιες συμπεριφορές, άθλιες και απάνθρωπες! Διότι guys μου; Μπορεί να είναι μια αναρτησούλα στα σάιτ, «νέο κύμα απολύσεων στον πρώην ΔΟΛ» και άντε να εξοργιστείς και λίγο στα σόσιαλ μίντια βάζοντας και την οργισμένη φατσούλα, αλλά εδώ μιλάμε για οικογένειες ρε!

Έγκλημα χωρίς δολοφόνο
Για παιδάκια που μέσα σε ένα πρωί έχουνε άνεργο γονιό επειδή κάποιος αποφάσισε να παίξει με τη μοίρα τους, κάποιος ξύπνησε ορεξάτος και λέει τι να κάνω σήμερα; Ας απολύσω καμιά δεκαριά και άλλους τόσους πριν ένα μήνα, και άλλους τόσους τον προηγούμενο κοκ. Εδώ guys μου συντελείται ένα έγκλημα!

Θαυμάστε τους
Διώχνουν ανθρωπους των 1.000 ευρώ, που τόσα χαλάνε το Σαββατοκύριακο για τα πούρα τους! Παιδάκια ξαφνικά δεν θα χουν λεφτά να πάρουν τον Σεπτέμβριο παπούτσια και σχολική τσάντα γιατί ο εργοδότης του μπαμπά ή της μαμάς (που καταπιάνεται και με φιλανθρωπίες στον ελεύθερο χρόνο του) αποφάσισε αντί με κουβαδάκια, να παίξει με τη ζωή τους!

Εμετός
Ντροπή, αίσχος και αηδία! Να κρυβόμαστε όλοι πίσω από το δάχτυλο μας, οι πολιτικοί να λογίζουν τέτοιους ανθρώπους αξιοσέβαστους στο country και αυτοί να καταδικάζουν σε δυστυχία τόσες οικογένειες κοροιδεύοντας τους τόσο ξεδιάντροπα και προκλητικά! Δεν αλλάζει κάτι σίγουρα να σε απολύσουν Δεκαπενταύγουστο και όχι πχ αρχές Σεπτέμβρη… Το ότι το κάνουν όμως κιόλα, δύο μέρες πριν από την απόλυτη γιορτή του καλοκαιριού δείχνει και το μέγεθος της ασυδοσίας τους! Δεν σέβονται το nothing, ούτε την ανθρώπινη ύπαρξη! Νισάφι και εμετός! Και οργή που ξεχειλίζει!


Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: