Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Τι γράφει η «Κασσάνδρα» για το φλερτ του Ντομινίκ στην Άννα


Την έλξη που ένοιωσε ο Ντομινίκ Στρος Καν για τη δική μας Άννα Διαμαντοπούλου την καταγράφει και η περίφημη πλέον “Κασσάνδρα” στο βιβλίο της για τα ερωτικά τερτίπια του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ.


Σημειώνουμε ότι από τη... φωτογραφία ντοκουμέντο της εκδήλωσης στην οποία αναφέρεται, η “Κασσάνδρα” επιβεβαιώνεται πλήρως. Η Άννα Διαμαντόπουλου είχε την ατυχία να κάθεται μεταξύ του DSK και του εκδότη Αντώνη Λιβάνη στην παρουσίαση του βιβλίου “Η φλόγα και η στάχτη”.
Διαβάστε τι έγραψε την Παρασκευή 20 του μήνα η «Καθημερινή» και αναδημοσίευσε χθες 22 του μήνα, το Πρώτο Θέμα υπό τον τίτλο “έψαχνε τρυφερότητα στην Αθήνα” :

“..Τον Φεβρουάριο του 2006 ο DSK επισκέφθηκε την Ελλάδα, με την ευκαιρία της έκδοσης ενός βιβλίου του στα ελληνικά.

Η παρουσίαση έγινε τότε στο Γαλλικό Ινστιτούτο της Αθήνας και στο πάνελ, εκτός από τον Ευάγγελο Βενιζέλο μετείχε και μία κυρία της Κεντροαριστεράς, η οποία τότε είχε φρέσκες ακόμη τις εμπειρίες από την ευρωπαϊκή θητεία της.
Κατά τη διάρκεια των ομιλιών, ο συντονιστής της συζήτησης παρατήρησε ότι η κυρία, η οποία -σημειωτέον- είχε την απερισκεψία να καθίσει μεταξύ του ιδίου και του συγγραφέα, κάθε λίγο και λιγάκι μετακινούσε το κάθισμά της όλο και πιο κοντά προς τον συντονιστή, αυξάνοντας όσο μπορούσε την απόστασή της από τον DSK.
Ώσπου, για να μην παρεξηγήσει τις προθέσεις της ο συντονιστής, του είπε ότι όλη την ώρα ο DSK προσπαθούσε... «να της κρατάει το χέρι». (Χρησιμοποιώ σκοπίμως τη φράση από σχετική καταγγελία Γαλλίδας δημοσιογράφου, διότι νομίζω ότι αποδίδει τη βαθιά υπαρξιακή μοναξιά του Ντομινίκ και την ανάγκη του για τρυφερότητα).
Η ταυτότητα της κυρίας δεν έχει σημασία, αλλά -για να μη σας αφήσω στα κρύα του λουτρού- σήμερα είναι μέλος της κυβέρνησης..”
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: