Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Απίστευτοι διάλογοι Στρος Καν - καμαριέρας


Οπως μεταδίδει με αποκλειστικότητά του το αμερικανικό δίκτυο FoxNews, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, το όλο περιστατικό στη σουίτα του Hotel Sofitel, στις 14 Μαϊου, διήρκεσε περίπου μισή ώρα, στην διάρκεια της οποίας η καμαριέρα δοκίμασε πολλούς τρόπους για να αποφύγει την σεξουαλική επίθεση του Στρος Καν. Ενας από τους τρόπους αυτούς, πάντοτε σύμφωνα με τις... πηγές του FoxNews, ήταν να παρακαλέσει τον επίδοξο βιαστή της να την αφήσει, γιατί φοβόταν ότι θα χάσει τη δουλειά της, επειδή μπλέχτηκε σε καβγά με VIP πελάτη.
«Σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, σταμάτα!» φέρεται να έλεγε η καμαριέρα στον Στρος Καν, καθώς εκείνος προσπαθούσε πιεστικά να την παρασύρει στο κρεβάτι του. Η 32χρονη λέγεται πως δεν γνώριζε την ταυτότητα του ενοίκου της σουϊτας, ενώ όταν τον είδε να βγαίνει γυμνός από το μπάνιο, έβαλε τα χέρια στα μάτια της για να μην τον βλέπει.

Εκείνος, ωστόσο, έτρεξε προς το μέρος της, άρχισε να την χαϊδεύει και να την πιέζει, σπρώχνοτάς την προς την κρεβατοκάμαρα. Εκεί, λέγεται ότι οι αστυνομικοί βρήκαν και μετέφεραν στα εργαστήρια, σεντόνια που έφερε ίχνη αίματος.

Ανάμεσα στους τρόπους που δοκίμασε η καμαριέρα για να απαγκιστρωθεί από τα βίαια χάδια του Στρος Καν, ήταν να του πει κάτι που δεν ευσταθούσε:

«Ο διευθυντής μου είναι στο διάδρομο».

Ομως, ο Στρος Καν δεν φοβήθηκε.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με το FoxNews και τις αστυνομικές πηγές του, η καμαριέρα είπε στο αφεντικό του ΔΝΤ, ότι η δουλειά της ήταν σημαντική γι' αυτήν κι ότι ένας καβγάς με πελάτη του ξενοδοχείου, θα είχε πιθανότατα ως αποτέλεσμα να απολυθεί.

«Σε παρακαλώ σταμάτα. Εχω ανάγκη τη δουλειά μου, δεν μπορώ να χάσω τη δουλειά μου, μην το κάνεις. Θα χάσω τη δουλειά μου, σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, σταμάτα!» φέρεται να επαναλάμβανε η καμαριέρα στον Στρος Καν.

Μάλιστα, ο διευθυντής του ΔΝΤ, φέρεται να απάντησε σε όσα άκουγε από την 32χρονη καμαεριέρα:

«Οχι, μωρό μου. Μην ανησυχείς, δεν θα χάσει τη δουλειά ΄σου. Σε παρακαλώ, μωρό μου, μην ανησυχείς». Και τέλος, σύμφωνα με τους ανακριτές, ο Στρος Καν, τη ρώτησε:

«Δεν ξέρεις ποιός είμαι; Δεν ξέρεις ποιός είμαι;»

«Κι ενώ εκείνη συνέχιζε να τον παρακαλάει να σταματήσει, εκείνος συνέχιζε να της επιτίθεται, τραβώντας την στο διάδρομο της σουίτας. Οταν η καμαριέρα τον έσπρωξε και απελευθερώθηκε προς στιγμήν, έτρεξε προς την πόρτα της σουϊτας, αλλά εκεί γλύστρισε σε μια νάιλον σακκούλα με εφημερίδες και έπεσε στα γόνατα. Τότε ήταν που ο Στρος Καν, ήρθε από πίσω της και την πίεζε να του κάνει στοματικό σεξ», αναφέρει το FoxNews.

Τελικά, η καμαριέρα κατάφερε να ξεφύγει σπρώχνοντας τον Στρος Καν πάνω σε μια αιχμηρή γωνία μιας ντουλάπας. Πηγές του ειδησεογραφικού δελτίου αναφέρουν ότι βρέθηκε στην πλάτη του μια γρατζουνιά από το χτύπημά του στην ντουλάπα.

Η καμαριέρα έτρεξε στο διάδρομο υπηρεσίας και κρύφτηκε σε μια αποθηκούλα όπου την βρήκαν αργότερα οι συνάδελφοί της σε κατάσταση σοκ, ανίκανη ακόμη και να κρατήσει ένα ποτήρι νερό, υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές.

Γενετικό υλικό στο γιακά της καμαριέρας

Νωρίτερα την Τρίτη, είχε γίνει γνωστό, ότι οι εξετάσεις DNA οι οποίες έγιναν σε διάφορα αντικείμενα που βρέθηκαν στην σουίτα, έδειξαν πως στην στολή της καμαριέρας, και ειδικότερα στο γιακά της, βρέθηκαν ίχνη σπέρματος του Στρος Καν.

Αναμένεονται ακόμη τα αποτελέσματα από κομμάτι της μοκέτας που εξετάζεται, καθώς και από το «ματωμένο σεντόνι.
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: