Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ο Ψυχάρης σταμάτησε το τυπογραφείο για να αλλάξει τίτλο του ΒΗΜΑτος που είχε βάλει ο Καψής! Οριακές οι σχέσεις των δύο ανδρών


Το Τυπογραφείο σταμάτησε εχθές Σάββατο ο Σταύρος Ψυχάρης, αλλάζοντας στη δεύτερη έκδοση το ρεπορτάζ του κυριακάτικου Βήματος για τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, αδειάζοντας με τον πιο επίσημο τρόπο τον διευθυντή της εφημερίδας, Παντελή Καψή! Το... ρεπορτάζ αφορούσε στις σχέσεις του αρχηγού της ΝΔ με τους ηγέτες των άλλων συντηρητικών κομμάτων της ΕΕ και το υπογράφει ο συνάδελφος Άρης Ραβανός που ως συνήθως έχει άψογο και διασταυρωμένο ρεπορτάζ. Το πρόβλημα όμως δεν ήταν το περιεχόμενο του ρεπορτάζ, αλλά ο τίτλος! Ο Παντελής Καψής που ως γνωστόν βρίσκεται με το ένα πόδι στο ΠΑΣΟΚ (όπως έχουμε γράψει στο παρελθόν πρόκειται να πολιτευθεί), αποφάσισε να βάλει έναν άκρως επιθετικό τίτλο για τον Αντώνη Σαμαρά, αποκαλώντας τον «Μαύρο πρόβατο της Ευρώπης»!

Άμεση αντίδραση Ψυχάρη
Ο Σταύρος Ψυχάρης που δεν είχε εικόνα του ρεπορτάζ, αλλά και για τον τίτλο, όταν ενημερώθηκε ήταν πλέον αργά, αφού είχαν τυπωθεί τα φύλλα της επαρχίας, αλλά και εκείνα που πάνε στο κέντρο της Αθήνας! Παρόλα αυτά αντέδρασε άμεσα και έδωσε εντολή να σταματήσει το Τυπογραφείο, προλαβαίνοντας την δεύτερη έκδοση της εφημερίδας και βάζοντας έναν light τίτλο.

Χάσμα μεταξύ Ψυχάρη - Καψή
Και στο παρελθόν έχουμε επισημαίνει μέσα από το enimerosi24 το χάσμα ανάμεσα στον Σταύρο Ψυχάρη και τον Παντελή Καψή, το οποίο εσχάτως μεγαλώνει, εξαιτίας της διαφορετικής προσέγγισης απέναντι στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου και στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά. Το σημερινό επεισόδιο όμως είναι πολύ σοβαρό και ως εκ τούτου αναμένουμε εξελίξεις. Από τη μία λοιπόν ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ που διαπιστώνει στην πράξη πια ότι δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τον διευθυντή του ούτε στα βασικά, με αποτέλεσμα να υποχρεώνεται να σταματήσει το τυπογραφείο και από την άλλη, ένας καταξιωμένος διευθυντής μιας μεγάλης εφημερίδας που δεν τον εμπιστεύεται – όπως προκύπτει, ο εκδότης του, αλλάζοντας την κεντρική πολιτική επιλογή του ίδιου και μια εφημερίδα που κυκλοφορεί με δύο διαφορετικές εκδοχές!
enimerosi24

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: