Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

«Δεν μπορεί ο γιος του Μητσοτάκη να μιλάει για βαρονίες»

Βαγγέλης Μεϊμαράκης
Μέσω twitter συνεχίζεται σήμερα η σφοδρή επίθεση που ξεκίνησε χθες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά του συνηποψηφίου του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν μπορεί ειδικά ο κ. Μητσοτάκης, γιος πρώην πρωθυπουργού, να λέει σε μένα ότι είμαι εκφραστής της βαρονίας, όταν έχω ανέβει σκαλί σκαλί», ανήρτησε μεταξύ άλλων στον προσωπικό του λογαριασμό ο κ. Μεϊμαράκης, σχόλιο στο ίδιο ύφος με τη χθεσινή τοποθέτησή του στον ΣΚΑΪ

«Ο... Κυριάκος λέει ψηφίζετε Κυριάκο και όχι Μητσοτάκη και μπράβο του, αλλά είναι αδύνατο να κατηγορούμαι για την αναβίωση ενός τεχνητού διχασμού. Εγώ υπηρέτησα τις αρχές μου με οποιονδήποτε πρόεδρο. Την πρώτη φορά που εξελέγη βουλευτής, για ποιον λόγο πέρα του ονόματός του εξελέγη; Τις ψήφους τις πήρα επειδή με λένε Καραμανλή; Δεν είναι αυτό προσβλητικό; Ντρέπομαι πως κάποιοι με κατηγορούν λοιπόν για βαρονίες και τέτοιου τύπου συζητήσεις δεν θα ξανακάνω», είχε αναφέρει.

«Το 28% μπορώ να το κάνω και 38%»

Σε άλλα tweets εκτίμησε ότι μπορεί να αυξήσει τα ποσοστά του στον β' γύρο (10 Ιανουαρίου) ακόμα και κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες καθώς «το 28% της Νέας Δημοκρατίας, για μένα, δεν είναι οροφή, είναι εφαλτήριο».


«H χώρα χρειάζεται μεταρρυθμίσεις, αλλά δεν είναι μεταρρύθμιση οι απολύσεις καθαριστριών», σχολίασε σε ακόμη μία ανάρτηση-«καρφί» προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προσθέτοντας ότι το ζητούμενο για εμάς πρέπει να είναι το άνοιγμα και προς σ’ όλες τις κοινωνικές ομάδες και κοινωνικές τάξεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: