Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Διαψεύδει το Μαξίμου ότι οι δανειστές ζητούν πρόσθετα μέτρα για το 2016

Με το δηκτικό σχόλιο «Είμαστε περίεργοι για το τι θα γράφουν μεθαύριο», το Μέγαρο Μαξίμου διέψευσε την είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας το Σάββατο κι ανέφερε ότι οι δανειστές βλέπουν τρύπα στον προϋπολογισμό του 2016, γεγονός που θα οδηγήσει σε πρόσθετα μέτρα.

 
Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα αλλά και... τηλεοπτικοί σταθμοί επικαλούμενα πληροφορίες από τους θεσμούς, ανάφεραν ότι ο προϋπολογισμός δεν «βγαίνει» και πως θα χρειαστεί λήψη επιπλέον μέτρων, ύψους 2-7 δισεκατομμυρίων ευρώ για το 2016.

«Πριν από 15 μέρες η κυβέρνηση θα έκοβε κατά 40% τις συντάξεις, ενώ δεν μιλούσε ο Τσίπρας με τον Παππά. Στο ενδιάμεσο η ΕΕ έβγαλε τη χώρα από τη Σένγκεν, ενώ, πλέον, είναι στα μαχαίρια ο Χουλιαράκης με τον Τσακαλώτο. Σήμερα γράφουν ότι η κυβέρνηση θα πάρει μέτρα από 2,4 δισ. έως 7 δισ., ανάλογα με τα συμφέροντα που εξυπηρετούν τα συγκεκριμένα μέσα που παρουσιάζουν το θέμα. Είμαστε περίεργοι για το τι θα γράφουν μεθαύριο», σχολίασαν κύκλοι της κυβέρνησεις, διαψεύδοντας τα όσα κυκλοφόρησαν στα ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: