Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Τα πρώτα... κάλαντα του Αλέξη Τσίπρα

Κάλαντα στον Αλέξη Τσίπρα
Τα πρώτα χριστουγεννιάτικα κάλαντα ως πρωθυπουργός άκουσε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας από το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο, το Μουσικό Γυμνάσιο Ιλίου και τον σύλλογος «Κωστηλάτα» από την Άρτα
Τα μικρά παιδιά, τους μαθητές και τους χορευτές υποδέχτηκαν μαζί με τον πρωθυπουργό και ο υπουργοί Νίκος Παππάς και Αλέκος Φλαμπουράρης και η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.
Ο ...
πρωθυπουργός αντάλλαξε ευχές για «χρόνια πολλά», δώρα και ένα αναμνηστικό γούρι για τα φετινά χριστουγεννιάτικα κάλαντα, φωτογραφήθηκε και είχε σύντομες συζητήσεις με τα παιδιά, τους μαθητές και τους δασκάλους τους και τους χορευτές.
Πρώτοι είπαν τα κάλαντα στον πρωθυπουργό τα παιδιά του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου και στη συνέχεια οι μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Ιλίου, στους οποίους ο πρωθυπουργός παρέδωσε ένα συλλογικό δώρο και συγκεκριμένα μερικά όργανα που έχουν ανάγκη το σχολείο.
Ο Αλέξης Τσίπρας συζήτησε με μαθητές και δασκάλους για την καθημερινότητα και τη λειτουργία του σχολείου, τους ευχήθηκε «καλή πρόοδο» και «καλή χρονιά», ενώ τους ξεπροβόδισε λέγοντάς τους: «Και του χρόνου σας περιμένουμε».
Αξιοσημείωτο είναι ότι όταν ο πρόεδρος του αρτινού συλλόγου «Κωστηλάτα» δώρισε στον Αλ. Τσίπρα μια παραδοσιακή γκλίτσα, εκείνος, χαμογελώντας και σε εύθυμο τόνο, σχολίασε: «θα πάω στις Βρυξέλλες με αυτό».
ΕUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: