Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Ο Νίκος Δένδιας και οι... κατοικίδιοι Αμερικάνοι πρόεδροι

Σκυλιά Νίκου Δένδια
Ότι ο Νίκος Δένδιας τρέφει τα πιο θερμά αισθήματα για τις ΗΠΑ το γνωρίζαμε. Ότι θα έφτανε όμως να ονομάσει τα - ομολογουμένως συμπαθέστατα κατοικίδιά του - με τα ονόματα δυο Αμερικάνων Προέδρων, δεν το περιμέναμε.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έστειλε... στους ψηφοφόρους του μέσω του λογαριασμού του στο facebook ευχές για τα Χριστούγεννα, αναρτώντας μια φωτογραφία με τα δυο σκυλιά του. Η είδηση είναι ότι το μεν πρώτο το έχει ονομάσει «Ρίγκαν», κατά τα πρότυπα του υπερσυντηρητικού προέδρου Ρόναλντ Ρίγκαν, που προήδρευσε των ΗΠΑ την οκταετία 1981–89, ενώ το δεύτερο το έχει ονομάσει «Κλίντον», προφανώς εκ του Μπιλ Κλίντον, Αμερικάνου προέδρου από το 1993 έως το 2001.
Ο υπουργός ευχήθηκε χαρακτηριστικά «Χρόνια πολλά και από τους… "Ρίγκαν" και "Κλίντον", τα δύο σκυλάκια της οικογένειας».

Πατήστε πάνω στη φωτό για να δείτε τα σκυλάκια και τις ευχές του Νίκου Δένδια |
Τα δε σχόλια των «φίλων» του είναι ακόμα πιο αντιπροσωπευτικά των σκέψεων όσων παρακολουθούν την δραστηριότητά του (σ.σ. η ορθογραφία έχει αφεθεί ανέγγιχτη):
- «XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕ..»
- «Χρόνια πολλά από την Άννα-Μαρία και τις 10 γατούλες της!!!!!!»
- «Πολύ ωραία ονόματα (τα δικά μου ειναι -η Clara -ο Larry- H Giselle ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ -με ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»
- «Χρονια πολλα υπουργε!κ ευχομαι σ λιγο καιρο ν ειστε παρελθον.αρκετα μας σωσατε»
- «Ειναι σπουδαία υπόθεση να έχεις δυο πρώην Προέδρους των ΗΠΑ στα πόδια σου υπό οιανδήποτε έννοια!!!! Χρόνια πολλά Νίκο.»
- «Αδικία!!!! πρεπει να κρατατε ισορροπείες . Το ένα να μετονομασθεί σε Πούτιν. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!»
- «εγω υπουργε μου θαθελα να ειχα τη ζωη που εχουν τα σκυλακια σας !!!! Χρονια τους Πολλα !!!!»
- «Μη ξεχάσεις το σακουλακι όταν τα βγάλεις βόλτα .....»
Φαίνεται ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας γνωρίζει καλά τα «κόλπα» της επικοινωνίας, που είναι ιδιαίτερα χρήσιμα τώρα που πλησιάζουν οι κάλπες...
efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια: