Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ λέει «όχι» στον Γ. Πρετεντέρη

ΤΣΙΠΡΑΣ
Συνεχίζεται το «εμπάργκο» στον Γιάννη Πρετεντέρη από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Τα στελέχη του κόμματος εμφανίζονται πλέον στα δελτία ειδήσεων του Mega, αλλά ύστερα από συμφωνία να μη συμμετέχει στη συζήτηση ο Γ. Πρετεντέρης. Ο Αλ. Τσίπρας καταλογίζει κατ’ αρχάς στο δελτίο ειδήσεων του Mega πως υπό τη διεύθυνση του Χρ. Παναγιωτόπουλου, προσωπικού φίλου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλου, τον είχε...
αποκλείσει επί 10 μήνες. Ο δεύτερος λόγος για το «εμπάργκο» είναι ο τρόπος με τον οποίο είχε αντιμετωπίσει ο Γ. Πρετεντέρης τον πρόεδρο του κόμματος όταν παρουσιάστηκε στο Mega στις 10 Οκτωβρίου 2011. Ο δημοσιογράφος είχε αποδώσει στον ΣΥΡΙΖΑ τους κουκουλοφόρους και απευθυνόμενος στον Αλ. Τσίπρα είχε πει πως είχε φάει «πέντ’ έξι χαστούκια» και είχε «κοντύνει». Ο διάλογος είχε ως εξής:Γ. Πρετεντέρης: «Κύριε Τσίπρα, ακούω πολλούς πολίτες που σας αντιμετωπίζουν θετικά, σας είδαν και στο debate και τα ακούν ευχάριστα αυτά που λέτε. Κατάλαβαν πως φάγατε και πέντ’ έξι χαστούκια και έτσι έχετε κοντύνει, έφυγε η φοβερή έπαρση και αλαζονεία της περασμένης άνοιξης, και λένε: Βρε παιδί μου, να τους ψηφίσουμε για να μπούνε στη Βουλή, χρήσιμοι θα είναι στη Βουλή. Αλλά μήπως πάρουν αέρα και ξαναρχίσουν τα ίδια, ξανακάψουν την Αθήνα σε ένα εξάμηνο, μόλις μπούνε μέσα, ή οτιδήποτε άλλο; Πώς μπορείτε να απαντήσετε πως αυτό το καλό σας προεκλογικό πρόσωπο θα διατηρηθεί και μετά τις εκλογές αν μπείτε στη Βουλή;».
Αλ. Τσίπρας: «Κύριε Πρετεντέρη, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγιακαι για τη συμπόνια σας που έχω κοντύνει και είμαι πιο συμπαθής».
τυπολογιες

Δεν υπάρχουν σχόλια: