Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Οι γυναίκες της... Βαρβακείου

Η αγορά της ΒαρβακείουΣε διάφορα μέσα εμφανίστηκαν, για μια ακόμα φορά λίγο πριν τις γιορτές, τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για μυστηριώδεις μαυροφορεμένες γυναίκες που πληρώνουν (με 3.000 ευρώ έκαστη) τους καταστηματάρχες της μεγαλύτερης αγοράς της πρωτεύουσας, προκειμένου να αγοράσουν προϊόντα άποροι ή χαμηλόμισθοι συνάνθρωποί μας.

Τυχαία, για μια ακόμα φορά, δεν κατάφερε κανείς να... τις απαθανατίσει, ενώ όσοι ρωτήθηκαν για το αν κάποια προϊόντα που είχαν στις σακούλες τους ήταν προσφορά των κυριών, αρνήθηκαν να απαντήσουν.

Το «σενάριο» για διαφημιστικό κόλπο των καταστηματαρχών της Βαρβακείου, προκειμένου να συγκεντρώσουν το καταναλωτικό κοινό με την ελπίδα ότι θα ξαναβρούν εκεί τις «12 ή 10 ή κανείς δεν ξέρει πόσες και με τι χρωματισμού ρούχα» γυναίκες, συνεχίζει να υπάρχει, αν και αυτό διαψεύδεται από το σωματείο των εμπόρων της αγοράς.

Τη λύση στο «μυστήριο», θα μπορούσε να δώσει η οικεία εφορία, βλέποντας αν οι συνολικές αποδείξεις των καταστημάτων της Βαρβακείου αποδεικνύουν τις πωλήσεις άνω των 30.000 ευρώ. Γιατί θεωρούμε βέβαιο ότι οι γυναίκες -που σύμφωνα με κάποιες φήμες προέρχονται από μια πολυεθνική εταιρεία- θα ζητούσαν αποδείξεις ή τιμολόγια για τα προϊόντα που «χάρισαν» στον κόσμο.
efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια: