Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Παραδόθηκε ο δεύτερος για τη διπλή δολοφονία στη Μάνη

Στη σύλληψη και του δεύτερου 18χρονου προχώρησε η Ασφάλεια Καλαμάτας που διεξάγει την προανάκριση, για τη διπλή δολοφονία των δύο φίλων στη Μεσσηνιακή Μάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος παρουσιάστηκε μόνος του στην Ασφάλεια, αργά τη νύχτα, δήλωσε την συμμετοχή του στο έγκλημα και συνελήφθη...Αυτή την ώρα ανακρίνεται από τους αστυνομικούς.
Στο μεταξύ σήμερα, Πέμπτη, αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελεά οι δύο νεαροί, οι οποίοι φέρονται ως δράστες της διπλής δολοφονίας.  Ο πρώτος προσήχθη χθες ως ύποπτος από την Αστυνομία και στη συνέχεια φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, ενώ ο δεύτερος είναι αυτός που παραδόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες.
Τα κίνητρα της δολοφονίας, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχει ομολογήσει ο 18χρονος που συνελήφθη, είναι οικονομικά και σχετίζονται με αναβολικά που είχαν υποσχεθεί ότι θα τους έδιναν τα θύματα, αλλά ποτέ δεν τους τα παρέδωσαν.
 
Σημειώνεται ότι, για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν γίνει πάρα πολλές προσαγωγές και η προανάκριση για την υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ στην πόλη της Καλαμάτας βρέθηκε η μηχανή με την οποία είχαν εξαφανιστεί τα θύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: