Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Συνελήφθη ο Ντέμης για τα χρέη της ΑΕΚ



Τις πύλες της Γ.Α.Δ.Α. διάβηκε σήμερα ο Ντέμης Νικολαίδης, γνωρίζοντας πως είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του για μη καταβολή χρεών της ΑΕΚ προς το Δημόσιο, ύψους 35.600.410,50 ευρώ. Θα καταθέσει τα ...
στοιχεία του στον εισαγγελέα κι εκείνος θα ορίσει το ποσό της εγγύησης που θα απαιτηθεί για την απελευθέρωσή του, όπως συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα με τον νυν πρόεδρο της ΑΕΚ, Ανδρέα Δημητρέλο.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, "συνελήφθη από άνδρες του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 40χρονος ημεδαπός, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος Ανώνυμης Εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 35.600.410,50 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».
Σύμφωνα με το περιβάλλον του Νικολαίδη, αυτός παρουσίασε ήδη τα στοιχεία που αφορούν στην περίοδο κατά την οποία ήταν πρόεδρος της ΑΕΚ, και περιμένει να οριστεί εγγύηση, ώστε να αφεθεί ελεύθερος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του δικαστικού ρεπορτάζ, εντάλματα σύλληψης θα εκδοθούν για όλους τους προέδρους της Ενωσης μετά το 2004, λόγω των χρεών της ΠΑΕ προς το Δημόσιο, ύψους 170 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: