Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Λοβέρδος VS Ανδρουλάκης


Εκτός ο ένας από τους δυο αν είναι υποψήφιοι στο Βόρειο Τομέα

Σε πονοκέφαλο εξελίσσεται η συγκρότηση των ψηφοδελτίων στο ΚΙΝΑΛ και δεν είναι μόνο τα προβλήματα με τη ΔΗΜΑΡ… Σοβαρό πρόβλημα υπάρχει σε...
πολλές περιφέρειες με τους υποψήφιους και ειδικά με τους εν ενεργεία βουλευτές εξαιτίας της πτώσης των ποσοστών του όπως αποτυπώνεται στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Βουλής στις επόμενες εκλογές πρόσωπα πρώτης γραμμής!

Για παράδειγμα, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Βορείου Τομέα (μετά την κατάτμηση της Β’Αθήνας), αφού η σημαντικότερη υποψηφιότητα εδώ είναι του δημοφιλούς κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Ανδρέα Λοβέρδου… Στο βαθμό λοιπόν που επιβεβαιωθεί ότι στην ίδια περιφέρεια θα κατευθυνθεί και ο Νίκος Ανδρουλάκης (αν επιστρέψει στην Ελλάδα από την ευρωβουλή)… Τότε ένας από τους δυο θα μείνει εκτός με τις παρούσες μετρήσεις!

Αν μάλιστα στη συγκεκριμένη περιφέρεια είναι υποψήφια – όπως ακούγεται και η Φώφη Γεννηματά, με τα ποσοστά που δίνουν στο ΚΙΝΑΛ οι δημοσκοπήσεις, θα μείνουν εκτός και οι δυο, παίρνοντας την έδρα η αρχηγός!


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: