Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Ο επικοινωνιακός καβγάς για τη 14η Δεκεμβρίου...

Αποτέλεσμα εικόνας για tsipras mitsotakhs
...και η παραβίαση του fair play

Η πολιτική αντιπαράθεση πλέον έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και οι μάχες μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ γίνονται με κάθε τρόπο και κάθε μέσο! Το καινούργιο κοσκινάκι...
των δυο (που θα απασχολήσει ακόμη πιο έντονα τις επόμενες ημέρες) είναι η συγκέντρωση Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη που συμπίπτει με την έναρξη του συνεδρίου της ΝΔ.

Η Πειραιώς κατηγορεί την κυβέρνηση για ατόπημα και έλλειψη σεβασμού στον αντίπαλο σε μια κορυφαία εσωκομματική διαδικασία που παραβιάζει τους άγραφους κανόνες του fair play.

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά, πρώτα η είδηση που λέει οτι στις 14 Δεκεμβρίου οργανώνεται μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Παλε ντε Σπορ με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα.

Σημειώνεται λοιπόν ότι την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένη από μήνες πριν η έναρξη του συνεδρίου της ΝΔ στην Αθήνα.

Με άλλα λόγια ο Τσίπρας θα μιλάει στη Θεσσαλονίκη και ο Μητσοτάκης στην Αθήνα ανοίγοντας τις εργασίες του συνεδρίου… Και όποιος αντέξει!

Κάπως έτσι λοιπόν και με αφορμή όλο αυτό η Πειραιώς κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ που οργανώνει και τη συγκέντρωση ότι η επιλογή δεν έγινε τυχαία, αλλά αντίθετα στόχος είναι να μην αφήσει στη ΝΔ ελεύθερο επικοινωνιακό πεδίο… με αποτέλεσμα (από εχθές) να έχει ξεκινήσει νέος κύκλος υπόγειας αντιπαράθεσης (από τα φιλικά ΜΜΕ του κάθε κόμματος)!

Μάλιστα αυτό που έχει «τσιτώσει» τα νεύρα στην Πειραιώς και μιλούν για αθέμιτες επικοινωνιακές μεθόδους, αλλά και για πανικό του Μαξίμου… είναι η πληροφορία ότι η ομιλία Τσίπρα θα βγάλει ειδήσεις! Ειδικότερα λέγεται ότι ο πρωθυπουργός θα κάνει ανακοινώσεις σχετικά με πρόσωπα που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές!


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: