Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

H Όλγα Κεφαλογιάννη τραγουδίστρια

Είχε και μικρά απρόοπτα η συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής την Παρασκευή
Μία πολύ καλή και με αρκετό κόσμο συναυλία (γεμάτος ο κήπος). Αλλά η έκπληξη δεν ήταν ούτε ο Φίλππος που είναι γνωστός και...
δυνατός, ούτε οι καλεσμένοι του, ο Γιάννης Μηλιώκας (θα βρίσκεται μαζί του στην περιοδεία), ο Στάθης Δρογώσης ή ο Μανώλης Φάμελος. Κάποια στιγμή λοιπόν ανέβηκε στη σκηνή κι έκανε δεύτερα φωνητικά η Όλγα Κεφαλογιάννη, η πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας.
Ήμουν backstage και το είδα το σκηνικό από πρώτο χέρι. Υπεύθυνος ήταν ο Γιάννης Μηλιώκας, αυτός άρπαξε την Όλγα Κεφαλογιάννη από το χέρι και την ανέβασε τρέχοντας στη σκηνή. Εκείνη την ώρα ο Πλιάτσικας έλεγε ένα κομμάτι των Πυξ Λαξ και φαίνεται ο ενθουσιασμός βάρεσε κόκκινο οπότε σου λέει ο Μηλιώκας, ποιος είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να συνδράμει στο σκηνικό, η Όλγα! Και, ξαφνικά, ο Φίλιππος βλέπει δίπλα του να κάνουν δεύτερα φωνητικά το ντουέτο Μηλιώκας-Κεφαλογιάννη. Στη φωτογραφία η Όλγα, τέρμα δεξιά, με τα μπλε.
Εντάξει, προσπαθώ να καταλάβω τους πολιτικούς και την ανάγκη τους για προβολή αλλά μερικές φορές το τερματίζουν. Τι δουλειά είχε η Όλγα Κεφαλογιάννη να ανέβει να κάνει backing vocals σε μία συναυλία; Πολλώ δε μάλλον σε τέτοιες επικίνδυνες εποχές που όλα παρεξηγούνται. Ειδικά κάτι τέτοια. Κι ας είναι η Όλγα μία συμπαθής και -σίγουρα όμορφη- γυναίκα. Πάλι καλά που δεν ήταν on stage και ο Στάθης Δρογώσης. Να έβλεπα δίπλα-δίπλα Κεφαλογιάννη και Δρογώση και τι στον κόσμο.

Να σημειώσω και κάτι ακόμα αρνητικό: για την κουλτούρα των θεατών του Κήπου του Μεγάρου που αρέσκονται να βλέπουν συναυλίες ξαπλωμένοι στο γκαζόν. Σε λίγο θα φέρουν και τους καναπέδες μαζί τους. Μαρτύρησε ο Πλιάτσικας να τους σηκώσει στο τέλος όρθιους. Να μπουν επιτέλους σε κλίμα συναυλίας.

Άσε, δεν θα πω τίποτε. Ούτε για τους θεατές της συναυλίας του Robbie Williams - κάποιοι... διάσημοι είχαν κουβαλήσει και τους μπράβους τους μαζί!
 Δημήτρης Κανελλόπουλος
- See more at: http://e-tetradio.gr/article/12446/H-Olga-Kefalogianni-tragoudistria#sthash.QEJag7cp.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: