Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΑΝ.ΕΛΛ.: Προϋπόθεση για συμφωνία το θέμα του χρέους

Ο Πάνος Καμμένος
«Κόκκινες» γραμμές βάζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προκειμένου να ψηφιστεί από την Κοινοβουλευτική τους Ομάδα η συμφωνία με τους εταίρους-δανειστές. Το θέμα του χρέους και το ΦΠΑ στα νησιά προϋπόθεση για το «ναι».

«Είναι πλέον ξεκάθαρο... ότι αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται η Ελλάδα, δεν διαπραγματεύεται απλώς η κυβέρνηση. Ελπίζουμε ότι η πορεία των διαπραγματεύσεων θα είναι θετική για τον ελληνικό λαό. Οι προϋποθέσεις που έχουν μπει και από την κυβέρνηση αλλά και από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι οποιαδήποτε συμφωνία να συνδέεται με το θέμα του χρέους» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μετά την συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος.

Ο πρόεδρος του κόμματος της συμπολίτευσης, πρόσθεσε: «παραμένουν οι ''κόκκινες γραμμές'' που έχουμε θέσει και θεωρούμε ότι τις επόμενες ώρες, τις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση τηρώντας τη λαϊκή εντολή της 25ης Ιανουαρίου θα προχωρήσει στην οριστική επίλυση των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει η πενταετής κρίση».

Καταλήγοντας, ο Π. Καμμένος, τόνισε μεταξύ άλλων: «Η λύση θα είναι οριστική και η εποχή των μνημονίων θα έχει περάσει».

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. και υπουργός Εθνικής Άμυνας μετά το τέλος της συνεδρίασης της ΚΟ των ΑΝ.ΕΛΛ. μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου που είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: