Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ο Μπάμπης παίρνει γραμμή από τον… Λαφαζάνη-Τρολάρει και τον Φίλη!

Ο Μπάμπης παίρνει γραμμή από τον… Λαφαζάνη-Τρολάρει και τον Φίλη! (Videos) - MediaΠαρέμβαση-σόου έκανε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ. «Φέρε μου ένα κέρινο ομοίωμα του Σαμαρά να το χτυπάω κάθε βράδυ» και «να μην πληρώσουμε κανέναν κερατά» οι χαρακτηριστικότερες ατάκες του.
Ιδιαίτερα κεφάτος φαίνεται πως είναι ο Μπάμπης Παπαδημητρίου. Ο...
διευθυντής του ΣΚΑΙ, στην παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αφού ανέλυσε την κατάσταση της αγοράς, έδωσε εντελώς διαφορετικό τόνο στην καθιερωμένη συζήτηση με την Σία Κοσιώνη, παίρνοντας μάλιστα, έστω και ειρωνικά το μέρος της ελληνικής κυβέρνησης.
«Φέρε μου ένα κέρινο ομοίωμα του Σαμαρά να το χτυπάω κάθε βράδυ» είπε ο Μπάμπης στην Σία, που αρνήθηκε ευγενικά και συνέχισε «αν η κυβέρνηση θέλει να πάει σε κάλπες να πάει».  Συμπλήρωσε μάλιστα μια φράση, που κανείς δεν περίμενε να ακούσει από τα χείλη του Μπάμπη Παπαδημητρίου. «Να μην πληρώσουμε κανέναν κερατά» και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ακούγοντάς τον… ανατρίχιασε.

Ο Μπάμπης, επανήλθε στη φυσιολογική για εκείνον αντικυβερνητική (πλέον) διάθεση, τρολάροντας τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη, για τις δηλώσεις του περί αύξησης στο πακέτο των μακαρονιών. Έβγαλε μάλιστα και άφησε 6 λεπτά του ευρώ στο τραπέζι, έτσι για την αλητεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: