Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες-Μέσα στην εβδομάδα πιθανότατα το Eurogroup

Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες-Μέσα στην εβδομάδα πιθανότατα το Eurogroup - Media
Ολοκληρώθηκαν όπως φαίνεται οι διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο του Brussels Group και επιστρέφει στην Αθήνα η διαπραγματευτική ομάδα. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται το Euroworking και έπειτα το Eurogroup.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αύριο αναμένεται ...να συγκληθεί το Euroworking Group, το οποίο θα έχει ως σκοπό να προετοιμάσει το Eurogroup. Δεν αποκλείεται μάλιστα το τελευταίο, να πραγματοποιηθεί εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

Η είδηση βέβαια της αίσιας κατάληξης του Brussels Group, έρχεται να δικαιώσει και τις δηλώσεις τόσο του κυβερνητικού εκπροσώπου που μιλούσε για «προϋποθέσεις άμεσης συνεδρίασης του Eurogroup» αλλά και εκείνη του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, που μιλούσε για συμφωνία μέχρι την Τετάρτη.

Νωρίτερα, πάντως, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ σε δηλώσεις του δεν «έβλεπε» λύση στο ελληνικό ζήτημα πριν το Πάσχα. Μένει βέβαια να διευκρινιστεί αν εννοούσε το Πάσχα των Ορθόδοξων που είναι στα μέσα Απριλίου, ή εκείνο των καθολικών, η Μεγάλη Εβδομάδα των οποίων βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: