Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Ο Κατρούγκαλος και οι γραβάτες

♦ Επρεπε να το καταλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Κατρούγκαλο, από τις γραβάτες. Τι γραβατομάνι ήταν αυτό!
♦ Μόνο σε ένα τρίλεπτο από πλάνα χθες το βράδυ στις ειδήσεις, μέτρησα 83 γραβάτες κάθε πιθανού και απίθανου χρώματος και σχεδίου. Τι να περιμένεις μετά;...
♦ Το μόνο σίγουρο για την υπόθεση Κατρούγκαλου είναι ότι δώσαμε δουλειά τουλάχιστον 10 ημερών στην «Μπιλντ».
♦ Τον Βαρουφάκη χθες ούτε να τον χέσουν οι γερμανικές εφημερίδες. Λέξη. Μόνο Κατρούγκαλος. Αλλά μπερδεύονται με το όνομά του. Πώς να γίνει κι αλλιώς όμως; Εδώ στραμπουλάμε τη γλώσσα μας εμείς.
♦ Δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη. Πρέπει να ψάξουμε αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης για κάθε απόλυση έπαιρνε 12% του απολυμένου από την τρόικα.
♦ Ο Κατρούγκαλος δήλωσε ότι αν αποδειχθεί αλήθεια, θα παραιτηθεί ή θα φύγει. Και ούτε γάτα ούτε ζημιά, ε;
♦ Διαψεύδονται οι διαδικτυακές φήμες τού «Πάμε Λουκέτο» ότι ο Κατρούγκαλος για τις καθαρίστριες έκανε εκπτώσεις και το ποσοστό ήταν 8%. Στους σχολικούς φύλακες ανέβαινε λίγο, στο 10%.
♦ Βορίδης και Αδωνις γνώριζαν από την Πέμπτη τι θα γραφεί την Κυριακή για τον Κατρούγκαλο. Εκαναν γκάφα στο «Βήμα».
♦ Το «Βήμα» τα κατάφερε. Αυτή την Κυριακή συζητιόταν πιο πολύ από την «Μπιλντ».
♦ Η οποία «Μπιλντ» καλωσορίζει σήμερα στο πρωτοσέλιδο στα ελληνικά τον Τσίπρα! Εμ, τους στείλαμε τον Κατρούγκαλο!
♦ Τι, δεν θα έχουμε χρήματα να παίρνουμε από τα ATM; Εδώ δεν έχουμε ATM. Τα κάψανε το Σάββατο το βράδυ.
♦ Τερατώδη πράγματα γράφουν οι Γερμανοί για τη ρευστότητα. Υποστηρίζουν ότι τα ταμειακά διαθέσιμα φτάνουν μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη. Πώς δεν μας λένε ότι τη Μεγάλη Παρασκευή θα κάνουμε την περιφορά των ATM;
♦ Δεν έδιναν σε πολίτη φορολογική ενημερότητα γιατί χρωστούσε το ποσόν των 0,10 ευρώ, που με τις προσαυξήσεις είχε φτάσει το ιλιγγιώδες ποσό των 0,50 ευρώ. Τα πλήρωσε ο άνθρωπος, αλλά αν περίμενε σήμερα τη ρύθμιση-εξπρές θα γλίτωνε πολλές από τις προσαυξήσεις.
♦ Αν δεν το καταλάβατε, ο Σαμαράς άρχισε την αντιπολίτευση. Πήγε στην Καλαμάτα και οργίστηκε γιατί έφυγαν λέει δύο κρουαζιερόπλοια επειδή δεν ήταν τα καταστήματα ανοιχτά. Η αλήθεια είναι όμως ότι οι τουρίστες έφυγαν γιατί έμαθαν πως ήταν ο τέως πρωθυπουργός εκεί.
♦ Αυτά κάνει η απειρία. Ο Σακελλαρίδης, σε αντιστάθμισμα για τον υπόθεση Κατρούγκαλου, αναφέρθηκε στον Βορίδη και την «Energa». Τον εξίσωσε δηλαδή με τον Βορίδη. Κατρούγκαλος - Βορίδης 1-1 δηλαδή; Σιγά μην έχει και τσεκούρι ο Κατρούγκαλος.
♦ Το πολύ καλό για τον Κατρούγκαλο είναι ότι τις επιθέσεις εναντίον του έχει αναλάβει εργολαβικά ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Πιο έξυπνος κι από την έξυπνη σήτα ο Καραγκούνης.
♦ Στο μεταξύ ξαναγύρισε στην Εθνική ο Κατσουράνης. Είναι σαν να ξαναγύρισε στην πρωθυπουργία ο Γ. Παπανδρέου.
♦ Αν δεν το έχετε καταλάβει, η μεθαυριανή παρέλαση θα είναι η ακριβότερη και πιο φαντασμαγορική παρέλαση που έχει γίνει ποτέ. Κέφι-γλέντι-Κατρούγκαλος μέχρι πρωίας. Θα είναι και η Γωγώ Τσαμπά.
♦ Βρήκαμε και χορηγούς της παρέλασης και δεν θα πληρώσουμε ευρώ. Στα αεροπλάνα χορηγός θα είναι τα Τζάμπο.
♦ Θα σχηματίσουν στον αέρα τη λέξη «ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ», που είναι το τοπ όνομα των ημερών.
♦ Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε έγινε το επιθυμητό. Μην περιμένουμε να προσλάβει άνθρωπο στο Δημόσιο ο Κατρούγκαλος ούτε σε 12 χρόνια.
efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια: