Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Το Σπίγκελ, η Μέρκελ με τη Βέρμαχτ και το βιντεομοντάζ με τον Βαρουφάκη

Οι ευγενείς ευρωπαϊστές Έλληνες ψυχοπονιάρηδες, ανησυχούν για το κύμα τού αντιγερμανισμού που μεγαλώνει στη χώρα – έστω και κακώς όταν γίνεται σε επίπεδο λαών. Ανώνυμοι και επώνυμοι ορθολογιστές καταφέρονται εναντίον όσων… καταφέρονται κατά της Γερμανίας. Από τον γερμανικότερο των Γερμανών Άδωνη έως τον... μόνιμο πληροφοριοδότη της Μέρκερλ (το καρφί της ιστορίας δηλαδή) για την «επαίσχυντη Ελλάδα», τον Τζήμερο. Οι Έλληνες που προσπαθούν να εκπολιτίσουν τους Έλληνες του αντιγερμανισμού, δεν ακούνε και δεν βλέπουν τι λένε οι ίδιοι οι Γερμανοί για τον εαυτό τους. +/- Δείτε τη συνέχεια

Όπως λόγου χάρη ένας από τους συντελεστές της σατιρικής εκπομπής που μοντάρισε το ορθωμένο μεσαία δάχτυλο του Βαρουφάκη και που ομολόγησε το βιντεομοντάζ ξεφτιλίζοντας την ανθελληνική βοθροφυλλάδα, την Bild, που έσπευσε να εκμεταλλευτεί το ψευτοβίντεο για να επιτεθεί κατά των Ελλήνων.
Δήλωσε, λοιπόν, ο Γερμανός συντελεστής της εκπομπής: «Έτσι είμαστε εμείς οι Γερμανοί. Μέσα σε έναν αιώνα καταστρέφουμε δυο φορές την Ευρώπη, αλλά έτσι και μας δείξουν κωλοδάχτυλο γινόμαστε έξω φρενών» (εδώ δείτε τις λεπτομέρειες για την ομολογία που εξευτελίζει την Bild, αλλά και τους Τζήμερο-Τατσόπουλο που βιάστηκαν να καταφερθούν κατά Βαρουφάκη).
Αναρωτιόμαστε αν το Der Spiegel που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες με αυτό το εξώφυλλο (απεικονίζει τη Μέρκελ, στην Ακρόπολη, περιστοιχισμένη από αξιωματικούς της Βέρμαχτ) θα εξοργίσει τους τζημεροστρατούς των γερμανόφιλων. Και αν προβληματιστούν από αυτό που λέει ο τίτλος στο εξώφυλλό του: «Πώς βλέπουν οι Ευρωπαίοι τους Γερμανούς: Η γερμανική υπερδύναμη». Ώρα είναι να μιλήσουν για τον… αντιγερμανισμό ενός γερμανικού περιοδικού ώστε να ολοκληρώσουν την γελοιότητά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: