Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Το τέταρτο παιδί της Μενεγάκη γεννήθηκε… copy-paste

Η Ελένη ΜενεγάκηΛίγο πριν από τις 8 το βράδυ πρώτο θέμα σε διάφορα sites ήταν η γέννηση του τέταρτου παιδιού της Ελένης Μενεγάκη, «λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι», «με καισαρική», «που χαίρει άκρας υγείας».
Ενδεικτικά, αντιγράφουμε από το mothersblog.gr την είδηση, που σχεδόν αυτούσια μεταδόθηκε και από άλλους ιστότοπους (faysbook.gr, queen.gr κ.λπ.):
«Για τέταρτη φορά έγινε μανούλα η Ελένη Μενεγάκη λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι όπου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι! Πλέον η γνωστή παρουσιάστρια και ο επί χρόνια σύντροφός της, Ματέο Παντζόπουλος έγιναν γονείς. Η 45χρονη παρουσιάστρια γέννησε με καισαρική τομή και σύμφωνα με πληροφορίες χαίρει άκρας υγείας. Αφού δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή της 25ης Μαρτίου κυκλοφόρησε η είδηση ότι ...η δημοφιλής παρουσιάστρια πρόκειται να γεννήσει. Οι δημοσιογράφοι έσπευσαν έξω από το ΙΑΣΩ όπου και η Ελένη Μενεγάκη τελικά είχε περάσει νωρίς το μεσημέρι. Τέλος να αναφέρουμε πώς η Ελένη έχει ακόμα τρία παιδιά από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο με τον οποίο πήρε διαζύγιο το 2010, τον 13χρονο Αγγελο, την 10χρονη Λάουρα και την επτάχρονη Βαλέρια. Να τους ζήσει!»
Λίγο αργότερα η Ελένη Μενεγάκη διέψευδε μέσω twitter:

 Όταν τα παιδιά γεννιούνται copy–paste, η δημοσιογραφία πάει περίπατο…
efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια: