Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Αποφυλακίστηκε ο Χρήστος Παππάς

Μετά τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τον Γιάννη Λαγό, ο «υπαρχηγός της οργάνωσης» πέρασε σήμερα το πρωί ελεύθερος την πύλη του Κορυδαλλού καθώς η προσωρινή κράτησή του αντικαταστάθηκε με την επιβολή περιοριστικών όρων λόγω παρέλευσης του 18μήνου.
Με βούλευμα του συμβουλίου Εφετών ο Χρήστος Παππάς αποφυλακίστηκε με την επιβολή των ...περιοριστικών όρων, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, παράδοσης διαβατηρίου, διανυκτέρευσης στην οικία του, απαγόρευσης μετακίνησης με πλωτά και εναέρια μέσα και εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Ακόμη ο κατηγορούμενος υποχρεούται να κινείται μόνον εντός Αττικής.

Εξερχόμενος των φυλακών ο Χρήστος Παππάς ανέφερε πως «η αλήθεια θα λάμψει, η Χρυσή Αυγή θα δικαιωθεί» | EUROKINISSI / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη Παρασκευή είχαν αποφυλακιστεί λόγω συμπλήρωσης του ανώτατου ορίου προσωρινής κράτησης, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λαγός, που ήταν προφυλακισμένοι από τα τέλη του Σεπτεμβρίου 2013 κατηγορούμενοι για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Την αποφυλάκισή τους με αυστηρότατους περιοριστικούς όρους διέταξε με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας.
Η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής έχει προγραμματιστεί για τις 20 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: