Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Οι ηθικοί αυτουργοί του αργού θανάτου μας, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο συνήγορος Ιορδάνης και η διασκεδαστική αμηχανία του Ψυχάρη.

kourdistoportocali.com
Από τον Βασίλη Μπόνιο


Oι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι ηθικοί αυτουργοί του αργού θανάτου στον οποίο καταδικάζουν χιλιάδες συνταξιούχους της χώρας.

Τους πατεράδες, τους παπούδες, τις γιαγιάδες μας.

Είναι ηθικοί αυτουργοί του αργού θανάτου στον οποίο καταδικάζουν εκατοντάδες ζωές παιδιών με ειδικές ανάγκες τα οποία βλέπουν τα... σχολεία τους να κλείνουν.

Είναι ηθικοί αυτουργοί των απάνθρωπων σαδιστικών χαρατσιών που μας βυθίζουν στην κόλαση της ανέχειας.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ανάμεσά τους, πολλοί (πανεπιστημιακά) μορφωμένοι άνθρωποι, αρνούνται να δουν την πραγματικότητα του ΔΝΤ και της Τρόικας.

Τους τυφλώνουν φυσικά και τα προνόμιά τους. Ο μισθός που ξεπερνάει τα 10.000 ευρώ και πάσης φύσεως παροχές, όπως επίσης και οι αλλαξοκωλιές με σεσημασμένους διαπλεκόμενους επιχειρηματίες.

Αναφερόμαστε στους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, γιατί αυτοί είναι που θα ψηφίσουν αύριο μια ακόμη εκτέλεση των συμπολιτών τους στην ηλεκτρική καρέκλα ενός διεφθαρμένου κράτους που ανέχεται τους μεγαλοκαρχαρίες πάσης φύσεως και βιάζει τους πολίτες του.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ φυσικά δεν είναι όλοι ίδιοι σαν ποιότητες ανθρώπων. Υπάρχουν πολλοί που διατηρούν τις ευαισθησίες τους για τον συνάνθρωπό τους. Μόνο που αυτοί οφείλουν αύριο να καταψηφίσουν ένα ακόμη εκβιαστικό ανακοινωθέν από τα πολλά των τελευταίων δύο ετών που όλα διασώζουν τη χώρα, αλλά αυτή τελικά δεν σώζεται.

Δεν είναι δυνατόν να αγνοούν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τη «σύμπτωση» που θέλει το ΔΝΤ να βρίσκεται εκεί που υπάρχουν πλούσιες σε κοιτάσματα πετρελαίου, ορυκτό πλούτο, φυσικές ομορφιές, κλπ, χώρες.

Δεν είναι δυνατόν να αγνοούν πως δρουν οι Οικονομικοί Δολοφόνοι, σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις.

Αλήθεια ποιος από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ρώτησε τον πρωθυπουργό για ποιο λόγο τοποθέτησε επικεφαλής της Στατιστικής Αρχής τον Ανδρέα Γεωργίου, υπάλληλο επί 25 συναπτά έτη του ΔΝΤ;

Αλήθεια ποιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ρώτησε τον πρωθυπουργό γιατί τοποθέτησε πρώην υπάλληλο της Goldman Sachs επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους;

Δεν τους αφορούν αυτά, τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι δήθεν δεν μπορούν να κοιτάξουν τον συνταξιούχο στα μάτια αλλά ταυτόχρονα ψηφίζουν υπέρ της θανάτωσής του;

Ποιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ρώτησε τον πρωθυπουργό για ποιο λόγο ο Τσουκάτος και ο Γείτονας φιγουράρουν στην ατζέντα της Τσακάλου;

Ποιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ διερωτήθηκε πως είναι δυνατόν δεκάδες συνάδελφοί τους, στο ίδιο κόμμα, να βρίσκονται με βίλες και τα παιδιά τους στα καλύτερα κολλέγια του εξωτερικού, ενώ εντάχθηκαν στο Κίνημα οδηγώντας μεταχειρισμένο Ζάσταβα;

Ποιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ρώτησε τον πρωθυπουργό γιατί δεν τολμά να αποκρατικοποιήσει τον διεφθαρμένο ΟΠΑΠ, τη ΔΕΗ και όλες τις ξιπασμένες ΔΕΚΟ;

Ποιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ρώτησε τον πρωθυπουργό γιατί να μην πληρώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ οι μεγαλοεργολάβοι και μεγαλοιδιοκτήτες που νοικιάζουν τα κτίριά τους στο Δημόσιο, όπως σωστά κατήγγειλε ο Δημ. Λάππας στο ΣΚΑΙ και ο Αργύρης Ντινόπουλος;

Αλλά βλέπεις οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι «ανώτεροι» άνθρωποι.

Σιγά μην ασχοληθούν με τον κάθε πεταμένο τελευταίο, λινάτσα, συνταξιούχο.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συνομιλούν με την Μαριάνα Λάτση και τη Γιάννα Αγγελοπούλου ώστε να μπορέσουν να γράψουν τα παιδιά τους στο Κολλέγιο Αθηνών κι όταν αυτά μεγαλώνουν άμα λάχει εκβιάζουν τον πρωθυπουργό να μεσολαβήσει για να εγγραφούν στα γνωστά Κολλέγια του Εξωτερικού τα οποία υπόσχονται λαμπρή σταδιοδρομία αρπαχτής στους κανακάρηδες τους.

Το μόνο που τρέμουν είναι η ιδέα της μη επανεκλογής τους.

Γι αυτούς λοιπόν τους βουλευτές, ο καραβολεμένος Ιορδάνης Χασαπόπουλος που φιλοδοξεί να μεταπηδήσει από τη δημοσιογραφία στο βουλευτιλίκι, με το γνωστό κλαψιάρικο ύφος, γίνεται κάθε βράδι στις 8 τηλεοπτικός τους συνήγορος.

Ο Ιορδάνης μας πληροφορεί πόσο πονάνε οι δύστυχοι Πασόκοι που ψηφίζουν τα μέτρα αλλά το κάνουν για τη σωτηρία της πατρίδας.

Ο Χασαπόπουλος έχει διασώσει την Ελλάδα τουλάχιστο 10 φορές τα δυο τελευταία χρόνια.

Το μόνο που βυθίζεται είναι το δελτίο του καναλιού του με κάτι τέτοιους αναλυτές σαν του λόγου του.

Αλλά τι τον νοιάζει αυτό τον Ιορδάνη;

Το ΠΑΣΟΚ να διασωθεί ώστε να γίνει ο ίδιος βουλευτής.

Ο Ιορδάνης δεν παραδειγματίζεται καν από τον φίλο μου τον Καψή που έστω και αργά είδε το φως το αληθινό.

Γιατί είναι άλλο να κάνεις το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ κι άλλο να γίνεσαι παπαγαλάκι του κόμματος που καλύπτεις.

Κι αν ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος αναρωτιέται τι διάβολο συμβαίνει με τα νούμερα που πέφτουν η εξήγηση βρίσκεται στη θεωρία της μαιμούς: όπως λέει και ο Λαζόπουλος, όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαιμού τόσο πιο πολύ φαίνεται ο κώλος της. Και το Mega τα τελευταία 10 χρόνια είχε ανέβει πολύ ψηλά.

Οι άνθρωποί του καβάλησαν το καλάμι με αποτέλεσμα να αδιαφορήσουν για τις συνέπειες της έπαρσης και του ψωνίσματος όπως επίσης και για το αξίωμα του Τσώρτσιλ που θέλει τα νεκροταφεία γεμάτα από αναντικατάστατους.

Αυτό έκανε και ο Ψυχάρης με το «ΒΗΜΑ».

Δεκαετίες τώρα βγάζει μια ξύλινη αισθητικά εφημερίδα με το περιτύλιγμα της σοβαροφάνειας.

Σπάνια στη πρώτη σελίδα του Κυριακάτικου Βήματος θα υπάρχει φωτογραφία-έστω και πολιτικού, εκτός κι αν είναι η Ντόλυ.

Ο Ψυχάρης θεωρεί πως ο ίδιος, ο Βασίλης Χιώτης και ο Άρης Ραβανός, είναι εφάμιλλοι του Χεμινγουέη και ο αναγνώστης –που ξύνει τα αχαμνά του στη σκέψη και μόνο-θα σπεύσει να αγοράσει την ξύλινη εφημερίδα του για τις φοβερές υπογραφές της.

Πάπαλα Σταύρο μου.

Γελάει η πιάτσα με τον τρόπο που αποκεφαλίζεις τους διευθυντές σου.

Ούτε η Μενεγάκη δεν αλλάζει τόσο συχνά αρχισυντάκτες.

Φυσικά μπορείτε όλοι εσείς που νομίζετε ότι είστε κάτι άλλο από ασήμαντα-σαν κι εμάς –ανθρωπάκια να συνεχίσετε να ζείτε βουτηγμένοι στον φαντασιακό σας κόσμο. Μόνο που η πτώση σας στην κολασμένη, δική μας πραγματικότητα, θα είναι πολλή επώδυνη για όλους σας.

Και φυσικά για τους υποκριτές βουλευτές του Κινήματος και τους ανόητους συνηγόρους τους.

Αν όλα εδώ πληρώνονται, η ώρα του ταμείου πλησιάζει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: